Öncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete,
İş görür mü bilmem ama o fiyata daha iyileri alınırdıÖncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete,
RAMPAGE SMX-R50 HOWL,
marka bir mouse aldım. Bu mouse CSGO/Valorant tarzı oyunlarda rahat bir şekilde işimi görür mü? Kalite olarak size göre nasıldır? İyi forumlar.
Marka | Rampage |
Model | SMX-R50 HOWL |
Renk | Siyah |
Açıklama | USB Oyuncu Mouse |
Aydınlatma | RGB 16.8M |
Bağlantı noktası | Usb |
Boyut | 122*65*42.5mm |
DPI | 1200/1600/2400/3200 DPI |
Kablo Tipi | Örgülü |
Kablo Uzunluğu | 1.5m |
Rapor Hızı | 125hz |
Tipi | RGB Işıklı+Macro |
Tuş Ömrü | 10 Milyon |
Yazılım | Var |
Sensör | A704 |
Tuş Sayısı | 5 + 2 |
Öncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete,
RAMPAGE SMX-R50 HOWL,
marka bir mouse aldım. Bu mouse CSGO/Valorant tarzı oyunlarda rahat bir şekilde işimi görür mü? Kalite olarak size göre nasıldır? İyi forumlar.
yaklaşık olarak 3 senedir bu mouseyi kullanıyorum csgo valorant lol gibi oyunları çok rahatlıkla oynayabilirsiniz fakat scrool tuşu 1 yılda bozuldu kablosu çok aşırı sağlam ve mousede sağlam 2 kere yere fırlattım fakat hiçbir şekilde basmamazlık yapmadı rgbsinde sönme donma vs. olmadı bütçenin üzerine çıkmıyorsanız önerebilirim.Öncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete,
RAMPAGE SMX-R50 HOWL,
Mis gibi mouse.en sevdiğim özelliği zowie ec2 ye benzemesi olabilir fakat sensörü biraz fiyatına göre düşük kalmış. Eğer birazdaha güzel bir şey almak isterseniz bu mouseu öneriyorum. (PTFE Skatezler var,sensörü fiyatına göre çok iyi pmw 3325 var)Öncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete,
RAMPAGE SMX-R50 HOWL,