Neler Yeni

Rampage Howl nasıl bir mousedir?

varsie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Karaköse
Öncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete,

RAMPAGE SMX-R50 HOWL,​

marka bir mouse aldım. Bu mouse CSGO/Valorant tarzı oyunlarda rahat bir şekilde işimi görür mü? Kalite olarak size göre nasıldır? İyi forumlar.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Öncelikle selamlar, şu anki mousemin bozulması sebebi ile ((Trust rava 108)) 170TL gibi bir ücrete,

RAMPAGE SMX-R50 HOWL,​

marka bir mouse aldım. Bu mouse CSGO/Valorant tarzı oyunlarda rahat bir şekilde işimi görür mü? Kalite olarak size göre nasıldır? İyi forumlar.
İş görür mü bilmem ama o fiyata daha iyileri alınırdı :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kalite hakkında pek bilgim yok ama fiyatına göre iyi sayılmaz.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
İş Görürmü Karar verebilirsiniz:
MarkaRampage
ModelSMX-R50 HOWL
RenkSiyah
AçıklamaUSB Oyuncu Mouse
AydınlatmaRGB 16.8M
Bağlantı noktasıUsb
Boyut122*65*42.5mm
DPI1200/1600/2400/3200 DPI
Kablo TipiÖrgülü
Kablo Uzunluğu1.5m
Rapor Hızı125hz
TipiRGB Işıklı+Macro
Tuş Ömrü10 Milyon
YazılımVar
SensörA704
Tuş Sayısı5 + 2

varsie

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Emre Karaköse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Önceki mouseme göre, kat kat iyi olduğunu tahmin ediyorum. 170TL'ye cidden güzel bir mouse bulamadım, rampagede uzun süre kullandığım bir marka, klavyesini 2.5 yıla yakındır kullandığım için aldım, çok sık oyun oynamıyorum, günde 1-2 saat CSGO/Valorant falandır, mouse hakkında gram bir bilgim olmadığı için, sizlere sormanın en doğrusu oldugunu tahmın edıyorum.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben kullanıyorum onu alma

Duscha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Hasan ADANIR

RAMPAGE SMX-R50 HOWL,​

Duscha

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Ahmet Hasan ADANIR

RAMPAGE SMX-R50 HOWL,​

yaklaşık olarak 3 senedir bu mouseyi kullanıyorum csgo valorant lol gibi oyunları çok rahatlıkla oynayabilirsiniz fakat scrool tuşu 1 yılda bozuldu kablosu çok aşırı sağlam ve mousede sağlam 2 kere yere fırlattım fakat hiçbir şekilde basmamazlık yapmadı rgbsinde sönme donma vs. olmadı bütçenin üzerine çıkmıyorsanız önerebilirim.

Sensei123

80+ Bronze

RAMPAGE SMX-R50 HOWL,​

Mis gibi mouse.en sevdiğim özelliği zowie ec2 ye benzemesi olabilir fakat sensörü biraz fiyatına göre düşük kalmış. Eğer birazdaha güzel bir şey almak isterseniz bu mouseu öneriyorum. (PTFE Skatezler var,sensörü fiyatına göre çok iyi pmw 3325 var)

https://www.hepsiburada.com/sharkoo...qsWZWaSQb3tEpJqqV857uVhMXhFxcSfhoConwQAvD_BwE

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,879
Üyeler
165,899
Son üye
lightinghmcqueen
Top Bottom