Arama sonuçları: *

1. C

Çözüldü✓ 800tl - 1000tl red switch klavye önerisi

Hp omen encoder
  2. C

700-800 bandı Mekanik klavye

Hp omen encoder
  3. C

700₺ Bütçe İçin Klavye Önerisi

Apex 3 ve razer ornata gibi membran klavyeleri kaldır rafa, g87'yi de. Bu bütçede alınabilecek en mantıklı klavye HP Omen Encoder. Piyasadaki en kaliteli switchleri kullanıyor, tek eksisi rgb olmaması. 1655989961 G87'nin switchleri TTC ile ortak üretim olan RK switch. Fena değil, ama G87 alırsan...
  4. C

Mekanik klavye önerisi

Değil xd 1655941883 Çöp membranlarını kendine sakla panpa
  5. C

Mekanik klavye önerisi

HP Omen Encoder, Redragon k568, royal kludge g87
  6. C

Mekanik klavye önerisi

Bulur
  7. C

Kroni̇k Sorunu Olmayan 1000tl Den Aşaği Klavye

Bu da iyi de geçen 800 TL idi itopya'da
  8. C

Kroni̇k Sorunu Olmayan 1000tl Den Aşaği Klavye

Hp omen encoder 700tl en mantıklı klavye. Cherry mx switchleri var, üzmez. Eksisi rgb olmaması
  9. C

Öneri red switch mekanik klavye önerisi

Hp omen encoder yapıştır
  10. C

1200 TL bilek destekli klavye önerisi lazım.

Xpg summoner
  11. C

Çözüldü✓ 600 TL Gaming Klavye Önerisi

Bu bütçelere çıkıp da membran alınmaz. Ben de yıllarca membran kullandım, ne varsa mekanikte varmış. 700e zorlarsan HP Omen encoder var, 800'e de GK50 Elite var onun dışı geneli membran ve fason ürünler
  12. C

Okuduğunu anlama eksiği diyelim. Tüm klavyelerinde ortak sorun derken Saber, Ogre gibi markaları kast etmiştim tabi sende bunu anlayacak zeka olduğunu düşünmüyorum lise terk falansındır muhtemelen. Tüm klavyelerinde sorun çıkma olasılığı yok zaten istisnalar olabilir. Garibanın tekisin hacı...
  13. C

Kötü tercih geçmiş olsun
  14. C

Yardım İncehesap iade süreci yardım

Redragon da alma
  15. C

max 1000tl klavye önerisi

Vigor gk50 elite, k68
  16. C

Outemu güzel falan değil,şu an kendimde bir outemu klavyede sıkıntı yaşıyorum çünkü :D Türkiye piyasasından haberin yok senin, hangi switchin daha iyi olduğu hakkında da bir fikrin yok. 600 700 bütçeye membran veya outemu öneriyorsun kendini de çok bir şey biliyor sanıyorsun komiksin kanka...
  17. C

Gamepower çöplerini öneren sayılı insanlardansın. Ne tepkime süresi iyi, ne malzeme kalitesi. Hele switchleri dünyanın en kötülerinden, tuş basmama Gamepowerın tüm klavyelerinde ortak kronik sorun :D. Her şeyin bilek desteğinden ibaret olduğunu sanıyorsun herhalde. Switch markalarını malzeme...
  18. C

Yardım k530-tuf k3-k552 red switch klavye onerısı

Her şey rgb mi sana göre :D
  19. C

Mekanik klavye önerisi

Adam mekanik istiyor M-E-K-A-N-İ-K
  20. C

Kanka ne kadar çer çöp varsa toplamışsın 1655646053 Mediamarkt HP Omen Encoder 700Tl Cherry mx var. En mantıklı seçim gibi
Top Bottom