Neler Yeni

Yardım İncehesap iade süreci yardım

KlausM

80+ Silver
Bütçe
700
saber rgb aldım ben şimdi 700 tl ye size dedim kötü dediniz onun yerine redragon k552-kr kumara red switch al dediniz bende destek attım kargo geldiğinde geri gönderirsek para geliyormuş ancal şöyle bir durum var ben bi şans vermek istiyorum saber klavyeye kargoyu açtıktan sonra 14 gün içerisinde geri iade edebiliyor muyum?

ve kargo açıldıktan sonra para iadeleri %100 başarılı oluyor mu?

Mellow_.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
952
İsim
Azad Altun
saber rgb aldım ben şimdi 700 TL ye size dedim kötü dediniz onun yerine redragon k552-kr kumara red switch al dediniz bende destek attım kargo geldiğinde geri gönderirsek para geliyormuş ancal şöyle bir durum var ben bi şans vermek istiyorum saber klavyeye kargoyu açtıktan sonra 14 gün içerisinde geri iade edebiliyor muyum?

süre ayarlı

CompLexX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Ahmet Özzaim
saber rgb aldım ben şimdi 700 TL ye size dedim kötü dediniz onun yerine redragon k552-kr kumara red switch al dediniz bende destek attım kargo geldiğinde geri gönderirsek para geliyormuş ancal şöyle bir durum var ben bi şans vermek istiyorum saber klavyeye kargoyu açtıktan sonra 14 gün içerisinde geri iade edebiliyor muyum?

Redragon da alma

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
redragonuda alma arkadasin dedigi gibi. ben onermistim sanirim ama bu klavye varken ona para verilmez suanda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,439
Üyeler
164,670
Son üye
Konuşandomates
Top Bottom