Arama sonuçları: *

1. R o s s

Ekran kartım aygıt yöneticisinde gizli olarak görünüyor

hocam yakşamlar öylesine bi denemek istedim aygıt yöneticisinde gizli aygıtları göster dediğimde gösteriyor ekran kartını ama indirdiğim sürücüyü - nvida app - geforce - windows update uygalamalarını denedim ama ekran kartını görmüyor
  2. R o s s

ben bi ara götürmüştüm içini temizlesin macunları yenilesin diye ama bana demişlerdi bunun ekran press li içini açamayız ekran kırılır diye az önce tekrar denedim su hatayı verdi
  3. R o s s

peki ne yapmam lazım içini nasıl açacağım AİO bilgisayar
  4. R o s s

olmuyor hocam başka bi sürüm daha gözüktü onu da indirdim yükledim yeniden başlattım falan ama yok bi görünüyor bi görünmüyor
  5. R o s s

hocam w11 e geçtim nvida app den sürücünün kurulumu yapılıyordu bi anda mavi ekran verdi nvidanın sitesinden indirdiğim sürücü de olmadı 1736076903 şuan da windows uptade den yapıyorum burada nvdia display diye bir şey var onu yüklüyorum suan ama anladığım kadarıyla eski tarihli bi sürücü...
  6. R o s s

şu anda 11 e geçiyorum geçtiğimde sürücüyü kurulursa c diskine kurulacak tekrar formatla w10 a geçiceğim d diskini komple biçimlendireceğim c diskini de biçimlendirirsem bir sıkıntı olurmu
  7. R o s s

başka bir yolu varmıdır bulaşmak istemiyorum tekrar format işine
  8. R o s s

bios güncel ekran kartının arızalı olduğunu düşünmüyorum win 11 de çalışıyordu
  9. R o s s

hocam drive booster yüklesem sadece ekran kartının güncellemesini yüklesem olursa da son sürümü kursam olurmu acaba
  10. R o s s

biostan nereyi karıştırabilirmki format atarken kullandım başka da kullanmadım hiç
  11. R o s s

yaptım olmadı 1735485512 nasıl yapacağım
  12. R o s s

denedim o da olmadı güncelsiniz dedi, isteğe bağlı güncellemelere baktım orda da bir şey görünmüyor
  13. R o s s

böyle indirmiştim zaten 566.36 5 aralık 2024 tarihli sürücüyü indirmiştim 1735405021 olmadı yine aynı hatayı veriyor
  14. R o s s

olmadı : / 1735403330 düzeltelim şunu artık elim ayağım titiryor kırıcağım bilgisayarı en son
  15. R o s s

yaptım simdi yeniden sürücüyü mü yükliyeceğim
  16. R o s s

buradan indirdim zaten şuan olan ekran kartı da görünmüyor aygıt yöneticisinden kaldırdım yeniden başlatıp win uptadede görünmesi lazımmış videoda izledim suan orda da görünmüyor
  17. R o s s

ekran kartım aygıt yöneticisinde görünmüyor, gizli aygıtları göster seceniğine bastığımda görünüyor sağ tıklayınca etkinleştir yazmıyor sürücüyü normal kurmaya calıstığımda ekran kartını görmüyor aygıt yöneticisinden güncellemeye çalışıyorum nvida nın sitesinden indirdiğim sürücüyü bulamıyorum...
  18. R o s s

Versace eros alınır mı? ?

ben edt kullanmıstım kalıcığlığı iyidi yine eve girene kadar duruyordu üstümde :D sen bilirsin kokusu hosuna gitmeyede bilir bi dene giderse 200ml al 200 lira fazla ver nolucak
  19. R o s s

Versace eros alınır mı? ?

uzun süre kullandım kokusu güzel kalıcılığı da iyi olmusuz hiç bir şey almadım edt al alıcaksan
  20. R o s s

Ekran kartı sürücüsü yüklenmiyor

hayır ekran kartı görünmüyor sürücü yüklenmiyor denetim masası nasıl olsun
Top Bottom