Arama sonuçları: *

• Users: Avian
  • Order by date
  1. Avian

Android Steam idle dady güvenlimidir

Ben 2017'den beri kullanıyorum başıma bir şey gelmedi. :D
  2. Avian

Sınavlar Başlıyormuş

Yazım yanlışlarından dolayı sitem ettiğin konuya pek odaklanamadım açıkçası. Onlara da bir çalışsan iyi olur. Sizi çalışmıyor, umursamıyor olarak gördükleri için hocalarınız korkutmaya çalışıyor muhtemelen. Nasıl olsa uzaktan ders diye önemsemiyorsunuz sonra burada şikayet ediyorsunuz. MEB'e...
  3. Avian

İşlemcinin üstü kolonya ile silinebilir mi ?

Kolonyanın içinde alkol dışında su ve parfüm de var.
  4. Avian

Dizüstü bilgisayarım, Kulaklığın mikrofonunu algılamıyor

Realtek HD Audio Manager ya da Realtek Audio Console ayarlarından yapmalısınız. Harici ses kartı ile alakası yok.
  5. Avian

Bilgisayarı açtığımda saçma sapan sitelere giriyor ?

Bazı antivirüs programları tarayıcılara bulaşan bu tarz reklam virüslerini tespit edemeyebiliyor aklınızda olsun. Size yazdığım Adwcleaner ve Malwarebytes programları bu işi görecektir. Cracklı oyunlardan bulaşan virüsler genellikle bu kadar masum olmaz. Muhtemelen reklama veya yanlış linke...
  6. Avian

Bilgisayarı açtığımda saçma sapan sitelere giriyor ?

Malwarebytes Anti Malware, Adwcleaner gibi programlar işinizi görecektir. Görmezse daha kapsamlı antivirüs programı kullanabilirsiniz.
  7. Avian

Gitarımın teli koptu

Youtube'dan videolarını izleyerek yapabilirsin. Ben öyle yapmıştım.
  8. Avian

MONSTER ABRA ALACAĞIM ARTISI VE EKSİSİ !!

Işık sızması sorunu olduğunu okumuştum bu modellerden birinde.
  9. Avian

Aniden Kapanan Bilgisayar

Soğutma yeterli değilse aşırı ısınmadan dolayı sistem kendini kapatmış olabilir. Güç kaynağından kaynaklı bir sorun olabilir. Bir sürü sebebi var.
  10. Avian

İphone XS Max vs Lenovo Legion

Snapdragon 865+ barındırdığı için Lenovo Legion çok daha güçlü bir işlemciye ve grafik işlemcisine sahip ancak İphone yazılımsal olarak önde. İos işletim sistemi için bütün uygulamalar/oyunlar özel olarak optimize edildiği için daha kötü bir işlemci olmasına rağmen İphone telefonlar daha...
  11. Avian

Arctic Mx-4 2019 Sahte çıktı !

BU SATICIDAN almıştım hala kullanıyorum. Bana pek çakma gibi gelmedi.
  12. Avian

Öneri 180 TL Civarı Kaliteli Mikrofonlu Kulaklık Önerisi

Gaming kulaklık takıntınız yoksa kulak içi kulaklık + yaka mikrofonu kullanmanızı öneririm. USB girişli yaka mikrofonu aldım inanılmaz memnunum. Hem canlı derslerde hem de Discord'da kullanıyorum. Muazzam. https://www.yonkamuzikmarket.com/midex-mx1-youtuber-usb-yaka-mikrofonu
  13. Avian

Laptobuma ssd takılırmı

Bence HDD'yi söküp onun yerine büyük alana sahip bir SATA SSD al. Çıkan HDD'yi de usb 3.0 destekleyen bir HDD kutusu alıp harici disk olarak USB'den bağlayarak kullanabilirsin. Ben öyle yaptım.
  14. Avian

Epic games oyunlarım kendi kendine siliniyor

Oyunların yüklü olduğu klasörün gidiş yolu ile ilgili bir değişiklik yapmış olabilir misin? Diskin adını değiştirmek, klasörleri taşımak vb. Oyunların .exeleri vs. silinmiş mi baktın mı?
  15. Avian

Düşük sistemler için araba oyunu önerisi

NFS Most Wanted yazmaya gelmiştim.
  16. Avian

PC için Fotoğraf editleme uygulaması (ÜCRETSİZ)

Photoscape vardı çok eskiden kullanırdım. Artık Photoshop CS6 kullanıyorum. Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi telefon uygulamaları çok daha efektif artık.
  17. Avian

İncelememi İstediğiniz Ürünler Neler?

Son zamanlarda özellikle canlı derslerin artması ve online konferansların, toplantıların yapılması sebebiyle yaka mikrofonu ve masa mikrofonu arayışı arttı. Fiyat/performans mikrofon ve kamera videoları çekilebilir diye düşünüyorum.
  18. Avian

KULLANDIĞINIZ MARKALARI ELEŞTİRME ETKİNLİĞİ

Gamepower Medusa kullanmıştım sesinden ve özellikle mikrofonundan çok memnundum ama kulaklık kafama büyük geldiği için ağırlık yapıyordu ve sattım. Hep erkeklere göre yapılıyor şu gaming kulaklıklar. Ayrıca kabloya devasa kontrolcü koyma geleneğini ilk hangi firma başlattıysa kendinden utanmalı...
  19. Avian

MouseTester testlerinizi atın (son içerik güncellemesi)

Valla uğraşır atardım da 2 yıl önce Bim'den aldığım 35 liralık mouse ile ilgileneceğini pek düşünmüyorum. :D
  20. Avian

Hepsiburadadan telefon almak doğru mudur(Satıcı:Hepsiburada)

Satıcı Hepsiburada ise sorun yaşamazsın. Ben de Hepsiburada'dan aldım Realme 6.
Top Bottom