baltazar
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Dahası
nereye koyduysam bulamıyorumYukarıda benim aldığıma dair birkaç görsel yükledim bakabilirsiniz.
nereye koyduysam bulamıyorumYukarıda benim aldığıma dair birkaç görsel yükledim bakabilirsiniz.
amazonda tek stok kalmış olarak gözüküyor, o yüzden sormuştum. teşekkürler güzel bir konu olmuş. faydalı oldu.O konu hakkında net bir bilgi sahibi değilim.Arctic customer support tarafından atılan mailde türkiye içinde alabileceğim orjinal bir MX-4 sorduğumda bana amazon üzerindeki bu linki paylaştılar;
Alıntıyı görüntüle Adresleri : [email protected]
nereye koyduysam bulamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef çok kötü bir durum.
Ürünün görselleri;
Ürün kodundan büyük ihtimalle.sahte olduğunu nasıl anladılar acaba onu anlayamadım?
Kendileri benden aldığım MX-4'ün önlü ve arkalı barkodları çıkacak şekilde birkaç resim atmamı istediler.sahte olduğunu nasıl anladılar acaba onu anlayamadım?
İnanın hiçbir bilgim yok.Sanırım orjinal olanın paketi daha çok diş macunu paketine benziyor,bana attıkları linkteki ürünün paketi dikdörtgen şeklindeydi.Teknobiyotikten 8 GR'lık versiyonunu almıştım sahte olma ihtimali varmı ?
n11 den mx4 almıştım, açıp kullanmadım seneye göreceğim bakalım. kuponla 35tlye gelmişti sanırsam.Herkese iyi günler arkadaşlar.Başımdan yenice geçen bir olayı sizlerle paylaşmak istedim.Geçtiğimiz hafta N11 üzerinden “Detay Bilgisayar” adlı satıcıdan almış olduğum Arctic Mx-4 2019 edition adı altında satılan termal macun sahte çıktı.Şüphelerim üzerine Arctic yetkililerine gmail üzerinden iletişim kurdum.Kendileri bana bugün dönüş sağladılar ve ürünün sahte olduğunu söylediler;
Alıntıyı görüntüle
İşin ilginç tarafı satıcıya ürünü alırken orjinal olup olmadığını sorduğumda bana orjinal olduğunu söylemişti.
Bakınız;
Alıntıyı görüntüle
Gün içinde N11 yetkilileriyle görüştüm ve ürünü iade ettim.Alacakların dikkatine ürünün piyasada çok fazla “orjinal” denilip sahte satılanı var, ülkemizde su gibi satılan bir termal macun.Alırken dikkatli olun satıcılar apaçık yalan söyleyebiliyorlar ! *Arctic yetkilileri bana Türkiye içinde amazon üzerinden orjinal alabileceğim bir link paylaştılar,isteyen olursa paylaşabilirim.Herkesi bilginlenmeye davet ediyorum.
Aynı ürüne benziyorlar.Bilmiyorum yanlış bir şey söylemek istemem.BU SATICIDAN almıştım hala kullanıyorum. Bana pek çakma gibi gelmedi.
Ben geçensenenin sonunda almıştım, paketi aynı bu şekilde. Benimki de mi çakmaymış ? Nasıl sorgulattınız ?Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef çok kötü bir durum.
Ürünün görselleri;