Yumuklu Sucurta
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 799
- İsim
- Alper
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Anladığım kadarıyla sahte olanlar ilk başlarda güzel bir performans veriyor fakat uzun vadede ısı dereceleri inanılmaz şekilde arttığını söylemişlerdiBu da OCCT ile test değerlerim;
(CPB açıkken) 5 dk'lık bir test sonucunda 61 dereceyi geçmedi. Macunun kalitesini anlamak için parmağınıza az bir şey sürün. 2-3 sefer ellerinizi iyice yıkayın, eğer macun hala parmağınızda büyük oranda kaldıysa o macun kalitelidir hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Emin değilim fakat bir ihtimal evet olabilirArkasındaki çekiliş barkodunu kontrol edin, sanıyorum ki orijinallerde böyle olması gerekiyor.
çakma üretenlerin direk dümdüz baskıyı kopyala yapıştır yapmasına istinaden söyledim
Aldığım macunun aynısına benziyor dostumArkadaşlar ben de aynı termal macunu kullanıyorum
Bu satıcıdan aldım ama işlemci 65-70 dereceyi geçmiyor tam yükte. Sizce sahte midir ?Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com