Amazonda Satılan Arctic MX-4 Termal Macun orjinal mi ?

DEFTHANK

80+
Reaksiyon skoru
37
Arkadaşlar amazonda satılan Arctic MX-4 orjinal mi ? Amazonun sahte ürün satacağını zannetmiyorum ama yine de kuşkum var.

Arkadaşlar amazonda satılan Arctic MX-4 orjinal mi ? Amazonun sahte ürün satacağını zannetmiyorum ama yine de kuşkum var.
Satıcı amazon mu? Bir link atabilir misin?

Sonuçta amazon gibi siteler bir pazaryeri yani kısaca önüne gelen satış yapabiliyor. O yüzden amazon dışı bir satıcıdan alırsan sahte olma olasılığı var.

AmazonTR satıyor nasıl olsa çakma olma ihtimali gökten çiğköfte yağmasına eş değer derecede.

Ben aldım bi doğrulama yaparım en kötü.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı amazon mu? Bir link atabilir misin?

Sonuçta amazon gibi siteler bir pazaryeri yani kısaca önüne gelen satış yapabiliyor. O yüzden amazon dışı bir satıcıdan alırsan sahte olma olasılığı var.

Tamam o halde satıcı amazonmuş, için rahat olsun.

@BeKo'O senin aldığın macundan mı bu?

Macun orijinal görünüyor ama 2019 edition yazanlar sahte, ayrıca macunun orijinali dikdörtgen karton baskılı kutuda geliyor naylon ambalajda falan gelirse sahte demek

Macun orijinal görünüyor ama 2019 edition yazanlar sahte, ayrıca macunun orijinali dikdörtgen karton baskılı kutuda geliyor naylon ambalajda falan gelirse sahte demek
Küçük kare kutuda geldi kendisi.

Statik poşette gelmişti önceki çakma mx-4 ile yaşamışım aylarca. Bi ekran kartı macun değişimi daha yapalım.

Direkt Amazon'un kendisi satıyor. Orijinaldir. Buradan almazsan Teknobiyotik'e de bakabilirsin. Bizzat MX4 aldım, orijinal.

mx4.jpeg

Geçen gün almıştım ve elime ulaşan ürün bu. Araştırmalarıma göre orijinal olan buymuş.

Geri