🔥İndirim 🔥Arctic MX-4 - 4 Gr Termal Macun 199 TL - (Spatulalı)🔥

Geçtiğimiz günlerde 8 gr olanını 250 liraya paylaşmışlardı almadım. Yaklaşık 3 yıl önce cooler master mastergel regular termal macun satın almıştım hala duruyor. Macunu nasıl bitiriyorsunuz anlayamadım. Ben macunu işlemci sıcaklıklığı artmaya başladığında değiştiriyorum. Bu 2 yılda sürebiliyor 4 yılda sürebiliyor. Siz nasıl kullanıyorsunuz ?
ben her yıl düzenli değişirim 4gr olan modeli tahmini 5 sefer felan kullanılıyor

Hocam işlemci veya gpu ısınmıyorsa macun hala iyi durumda demektir. Her yıl değiştirmek boşa harcamak değil mi :)
mantık olarak haklısın en dogrusunu yapıyorsun ama bazen insan kendine ugraş arıyor :D:D bizimkimki o misali en azından ben öyle her sene yenilerim gerek oldugundan degil ama işde bu iş biraz merak zevk işi lkendini tatmin etmek bi nevi

4 gr kaç kere yetiyor?
6 defa falan, çok sıkarsan 4 de olur ya da hem işlemci hem ekran kartını aynı anda yenilerim dersen 2-3 defa yenilersin ikisi birlikte.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

2 Gr tekte bitiyor 4 gr 2 kez olur herhalde yada 4 gramı 2 Gr İşlemci 2 Gr Ekran kartı şeklindede kullanabilirsin
1Gr macunu bile biraz idareli sürüp 2 işlemcide kullanmışlığım var 2 Gr yi nasıl tekte bitirdin ekmeğe mi bandın macunu 😀

Hocam işlemci veya gpu ısınmıyorsa macun hala iyi durumda demektir. Her yıl değiştirmek boşa harcamak değil mi :)
Aslında genelde şöyle oluyor senede bir kasa toz yumağına dönüyor, temizlemek için açıp her şeyi sökünce de bari macunu da değiştireyim diyorsun 😀

Son düzenleme:
Bunların son kullanma tarihi oluyor mu üçer beşer alıp kenara atsak uzun vadeli kullanım için
Nisan 2019'da N11'den 4 gramını 60 liraya almışım. Daha 2 ay önce i5 12400f + Deepcool AG400'e tekrar uyguladım, işlemci oyunlarda 55 dereceyi geçmiyor. i5 12400f çok fazla ısınan bir işlemci değil ama yine de bozulmamış gayet akışkan şekilde görevini yapıyor demektir bu.

4gr'ı Acer laptop'uma da 2-3 kez uygulamışımdır, i5 12400f'e de 2. defa uyguladım. 2 seferde biter diyenler napıyor sıva mı yapıyor anlamadım. Sık yeniliyorsanız çabuk biter de yine de en az 5-6 kere gider. Yalnız stok yapılacak bir ürün değil. En fazla 1 tane yedek almak mantıklı. Fazlasına gerek yok. Ben de almayı düşünüyorum.

hazır temizlik için açmışken değiştiryorum ve hepsinde macun çok iyi olmuyor pc günlük min 10 saat aktif çalışıyor

hazır temizlik için açmışken değiştiryorum ve hepsinde macun çok iyi durumda olmuyor pc günlük min 10 saat aktif çalışıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,205,088
Üyeler
192,607
Son üye
A.Y.
Geri