Yardım Monitör önerisi lazım

Reaksiyon skoru
69
5000 TL bütçem var çok fazla üstüne çıkamam bu fiyat bantlarında ben bir kaç monitör buldum tavsiyeleriniz nedir.

Cs-2 oynuyorum.

5000 TL bütçem var çok fazla üstüne çıkamam bu fiyat bantlarında ben bir kaç monitör buldum tavsiyeleriniz nedir.

Cs-2 oynuyorum.

Aoc almayın. Malzeme kalitesi çok güzel değil. https://www.akakce.com/monitor/en-u...thUFd9LGCS9apgGPEuflqJJTmo2NuC1RoC94QQAvD_BwE

60 fps farkı var çok etken olur mu
Hocam esporcu değilseniz 144 le 240 bile farketmez size. Bu 200 le 260. Hiç farkedeceğini düşünmüyorum. Ama dediğim gibi Msi benim tercihim. Bu fiyattaki en iyi monitör bu. Ama bu benim fikrim. Son karar sizin. Sizi asla zorlamıyorum.

Hocam esporcu değilseniz 144 le 240 bile farketmez size. Bu 200 le 260. Hiç farkedeceğini düşünmüyorum. Ama dediğim gibi Msi benim tercihim. Bu fiyattaki en iyi monitör bu. Ama bu benim fikrim. Son karar sizin. Sizi asla zorlamıyorum.

Hocam mesela şöyle bir monitör kendinden dahili hoparlörü falan var. Aoc markasınıda bilmiyorum msi markasınıda. Msi da görüntü kalitesi falan daha mı iyi nasıl. Beni aydınlatırsan sevinirim çok çeşit var monitör almam lazım ama çok kafa karıştırıyor.

200 hz alabilirsiniz güvenle ben de 210 hz kullanıyorum

Hocam mesela şöyle bir monitör kendinden dahili hoparlörü falan var. Aoc markasınıda bilmiyorum msi markasınıda. Msi da görüntü kalitesi falan daha mı iyi nasıl. Beni aydınlatırsan sevinirim çok çeşit var monitör almam lazım ama çok kafa karıştırıyor.
Hocam ben size bildiğim kadarıyla anlatabilirim. Monitör incelemeleri izlemenizi öneririm.

Nebi akgün hocamın monitör videosunu izlemenizi tavsiye ederim.

Teşekkür ederim izleyip karar vereceğim inşallah:)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,729
Üyeler
192,785
Son üye
cRaig
Geri