Arama sonuçları: *

• Users: CanN
  • Order by date
  1. C

Laptop ekranın iç camı kırıldı

Evet biraz eski 2. el piyasasından haberim yok bu arada uğraştığın için teşekkür ederim
  2. C

Metin2 ye girerken üst üste 4 5 kere attı zaten çok ağır çalışıyordu bende cıldırdım artık hıncımı çıkardım 1644337215 Satellite p50-c-11v
  3. C

Toshiba satellite 1644337062
  4. C

Laptopuma atmış olduğum yumruk sonrası ekran değişik bir hal aldı iç camı kırıldı. Acaba şuan her hangi bi yere yaptırmaya kalkışsam maliyeti ne olur?
  5. C

Laptobumdaki gtx950m ekran kartını kullanamıyorum.

peki hocam cok ısrar ettin kırmayayım seni :)
  6. C

hocam görüntü bağdaştırıcısında intel hd graphics 5500 gözüküyoo dediğiniz gibi bi sorun olsa aygıt yöneticisinde gtx 950m gözükmez. yanlış mı biliyorum?
  7. C

hocam yalnız aygıt yöneticisinde gözüküyor ekran kartı
  8. C

hocam benim size bi sorum daha olucak. bende suan 3.80 gb lik bi usb var yeterli mi yeni kurulum yapmam icin acabaa?
  9. C

maalesef hocam onu da izlemedim :)
  10. C

anladım hocam cok saolun yeni bir kurulum yapıcam hemen.
  11. C

denemedim vallahi acıkcası.yanlış anlama ama bu tür çözümlere inanmıyorum.
  12. C

hocam 3 sene önce aldım pc yi hic format atmadım hic bi şekilde dokunmadım pc ye bi kere termal macun değişimi yaptım o kadar.
  13. C

hocam butun yolları denedım fakat olmuyoo cok düşük fps alıyorum. lol dediğimiz oyunu bu zamanda dandik bi pc bile 100 fps de oynatabiliyor.
  14. C

hocam belli ki siz bu işten biraz anlıyorsunuz. vermiş oldugunuz linkdeki dosyayı indirdiğim zaman nasıl usb ye yazdırıcam bi bildiğiniz varsa yardımcı olur musunuz ?
  15. C

acıkcası ben laptobumu aldıgımdan beri hic format atmadım. bahsettiğiniz winver e girdim sürüm 1703 (İS Derlemesi 15063.0) 2017 yazıyor.
  16. C

anlıyorum. ama sistemim lol gibi bir oyunda bile 50 fps zor görüyor düşük ayarlarda
  17. C

laptop yazdım ama siz farketmediniz.
  18. C

Merhaba arkadaşlar.Laptobumda gtx950m ekran kartı var.aygıt yöneticisinde de gözüküyor.Fakat görüntü bağdaştırıcımda intel hd graphichs 5500 gözüküyor.Ne yaptıysam beceremedim lütfen yardımcı olur musunuz?
Top Bottom