Modeli?Laptopuma atmış olduğum yumruk sonrası ekran değişik bir hal aldı iç camı kırıldı. Acaba şuan her hangi bi yere yaptırmaya kalkışsam maliyeti ne olur?
Hocam özel değilse niçin vurdugunuzu söylermisiniz merak ettimdeLaptopuma atmış olduğum yumruk sonrası ekran değişik bir hal aldı iç camı kırıldı. Acaba şuan her hangi bi yere yaptırmaya kalkışsam maliyeti ne olur?
Toshiba satelliteModeli?
Hocam özel değilse niçin vurdugunuzu söylermisiniz merak ettimde
Tam model hocam internetten bakıcam ekranına.Toshiba satellite
Metin2 ye girerken üst üste 4 5 kere attı zaten çok ağır çalışıyordu bende cıldırdım artık hıncımı çıkardımHocam özel değilse niçin vurdugunuzu söylermisiniz merak ettimde
Satellite p50-c-11vTam model hocam internetten bakıcam ekranına.
Metin2 ye girerken üst üste 4 5 kere attı zaten çok ağır çalışıyordu bende cıldırdım artık hıncımı çıkardım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satellite p50-c-11v
Evet biraz eski 2. el piyasasından haberim yok bu arada uğraştığın için teşekkür ederimToshiba Satellite P50-C-11V Uyumlu Notebook Ekranı Fiyatları ve Özellikleri
Toshiba Satellite P50-C-11V Uyumlu Notebook Ekranı Cimri'de. Toshiba Satellite P50-C-11V Uyumlu Notebook Ekranı fiyatları ve Toshiba Satellite P50-C-11V Uyumlu Notebook Ekranı özelliklerine dair kullanıcı yorumlarını inceleyin ve en uygun Toshiba Satellite P50-C-11V Uyumlu Notebook Ekranı'i alın.www.cimri.com
Ekranı 1k diyor ama 2. Eli ne kadar bu laptopun. Eski biraz herhalde