Çözüldü✓ Casper F650 Model laptop ama performans kaybı var

Reaksiyon skoru
16
Merhaba Casper F650 laptop kullanıyorum laptop yazın ısındığı için evet ısındığı için verim kaybediyor ama kışın neden bilmediğim şekilde yine verimi düşük oluyor laptopumun içerisinde 8gbram 512gb m2ssd ve toplam 10gb ekran kartı var. Acaba neden ısınıyor formatla ilgilimi yoksa başka bir şey mi? Ve biosu güncel soracak olanlar için , biosa gömülü olduğu için yazılımı sadece windows 10 home singlelanguage destekliyor bundan olduğunu sanmıyorum ama yine de beni bi açıklığa kavuşturun ne olur. Teşekkürler. Ve yine soracaklar için bütün her şey güncel son sürüm.

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-01-03 191011.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-03 191011.png
    12.9 KB · Hit: 40
  • Ekran görüntüsü 2024-01-03 191424.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-03 191424.png
    52.7 KB · Hit: 43
  • Ekran görüntüsü 2024-01-03 191438.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-03 191438.png
    59.2 KB · Hit: 40
Soğutucun yok ise oda sıcaklığına dikkat et.
Kendi konforun kadar cihazının konforu/sıcaklığı da önemli.
Soğutucun yok ise laptopun hava kanallarını yukarıya kaldıracak şekilde altına bir destek koy.
Hava kanalları aktif olsun.
Bilgisayarın 7/24 açık olmasın.
Laptop olduğu için çok ısındığı durumlarda hava soğuk ise balkonda 5 dakika kendi halinde bırakırsan hızlıca soğuyacaktır

Soğutucun yok ise oda sıcaklığına dikkat et.
Kendi konforun kadar cihazının konforu/sıcaklığı da önemli.
Soğutucun yok ise laptopun hava kanallarını yukarıya kaldıracak şekilde altına bir destek koy.
Hava kanalları aktif olsun.
Bilgisayarın 7/24 açık olmasın.
Laptop olduğu için çok ısındığı durumlarda hava soğuk ise balkonda 5 dakika kendi halinde bırakırsan hızlıca soğuyacaktır
knk dediğin her şey tam ayarında pc soğuk yerde tahta serin ve konforlu durumda benden konforlu kesin diyebilriim ama genede böyle şuan buz gibi gene böyle ya

10 gb gpu yok ki. 4 gb paylaşımlı 8250 u dan geliyor 2 gb da 940 mx den. Laptop un biraz eski ben gpu kullanma değişimlerini bilmiyorum. Bilen birileri yardımcı olur umarım.

10 gb gpu yok ki. 4 gb paylaşımlı 8250 u dan geliyor 2 gb da 940 mx den. Laptop un biraz eski ben gpu kullanma değişimlerini bilmiyorum. Bilen birileri yardımcı olur umarım.
knk dediğini biliyom tüm kart 10 gb ya onu kast ettim onu bende bilmiyom ama dar boğaz çok yapıyor ya , niye bilmiyorum sebepte yok kii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk biliyom dediğini ben toplamını kast ettim ama yani dediğin sebepler geçerli değil aşırı dar boğaz var sebebini bilmiyom aşırı ısınmamı başka bişeymii

Son düzenleme:
knk dediğini biliyom tüm kart 10 gb ya onu kast ettim onu bende bilmiyom ama dar boğaz çok yapıyor ya , niye bilmiyorum sebepte yok kii
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk biliyom dediğini ben toplamını kast ettim ama yani dediğin sebepler geçerli değil aşırı dar boğaz var sebebini bilmiyom aşırı ısınmamı başka bişeymii
Hicbir şeyin toplamı 10 gb etmiyor dostum. 2 gb ekran kartın var. Ekran kartı nvidia panelinden açılıyor olabilir. Pek bilmiyorum ama youtube da falan benzer videolar vardır .

Hicbir şeyin toplamı 10 gb etmiyor dostum. 2 gb ekran kartın var. Ekran kartı nvidia panelinden açılıyor olabilir. Pek bilmiyorum ama youtube da falan benzer videolar vardır .
hmm tamam sorunu çözdüm bide Teşekkür ederim <3 . Bu arada sorun driver güncellemesiymiş eski sürümü hard diskimde kalmış onu kurdum şuan dar boğaz yok ah güncellemeler :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,904
Üyeler
184,243
Son üye
mamiboo
Geri