Arama sonuçları: *

• Users: cnrkn
  • Order by date
  1. cnrkn

Amd Ryzen 5 İşlemcilerinin Fan Soğutucusu Yeterli Olur Mu?

bence de oc yapmayacaksan stock kullanacaksan rahat rahat sorunsuz kullanırsın sadce macun bakımlarının aralıklarını çok uzatmazsın kaliteli macun kullanırsın tertemiz sorunsuz devam edersin
  2. cnrkn

OBS Ses yankı yapıyor. ÇÖZÜLDÜ :D

çok teşekkürler yardımın için 👍🏻 hallettim
  3. cnrkn

OBS Ses yankı yapıyor. ÇÖZÜLDÜ :D

Şu sağ ve sol kısımlarda ki sohbet ve bilgi eklentisini nerden açıyorduk?
  4. cnrkn

hangi laptop daha iyi asus hp

Bence 7735HS i değerlendirebilirsin dostum Zira Yeni nesil 7000 serisi AMD işlemcilerde AI teknolojisinin nimetlerinden tam anlamıyla yararlanabilirken bir yandan da işlemcinin pil tüketimi ve performansı gibi +larını kullanabilirsin rahatlıkla naçizane tavsiyem. Hangisini alıyorsan şimdiden...
  5. cnrkn

Bu soğutucu r5 5600 e olur mu?

AM4 AM5 socket desteği var dostum soğutucunun gönül rahatlığı ile alabilirsin 👍🏻
  6. cnrkn

Asus Rog Zephyrus alınır mı ?

Hocam cihazı aktif kullanıyor hatta yayın bile yapıyorum inan bana efsane bir performans veriyor tavsiye edermisin dersen çok net ederim işlemciden Stream yaptırıyorum sıfır donma kasma takılma hiç bişey yok. yayın izlemek istersen de link verebilirim dm den
  7. cnrkn

Oyun oynarken pc kapandı şimdi açılmıyor

Mosfet'lerde sorun olduğunu düşünmüyorum açıkçası keza güç yönetimi yüklenmesi ile açılmamazlık değil GPU genelinde sorun olduğunda çoğu zaman ya gücü otomatik keser ya da hiç almaz farklı donanımlara zarar vermemesi açısından koruma gibi düşünmek lazım. Bence Anakart üzerinde müdahale olayına...
  8. cnrkn

Oyun oynarken pc kapandı şimdi açılmıyor

GPU miadını doldurmuş olabilir yüksek ihtimal, geçmiş olsun.
  9. cnrkn

Anakartın çok önemi var mı

Anakart sistemin temel yapı taşı aslında, üzerine inşa ettiğimiz tüm yükü taşımakla yükümlü önemli bir donanım elbette extreme model olması değil ama iyi bir parça kalitesi ve model olması önemlidir.
  10. cnrkn

Bilgisayarım'da kimsenin çözemediği bir sorun var

Google da aratabilirsin ücretsiz sürümleri vardı OCCT yaz çıkar zaten direk birde onunla test et istersen 👍
  11. cnrkn

Bilgisayarım'da kimsenin çözemediği bir sorun var

Testi birde occt ile yapmayı denermisin ya da denedin mi dostum geçmiş olsun bu arada :(
  12. cnrkn

Ndvia ekran kartı sürücüsü indirme

burdan indirebilirsin dostum https://www.nvidia.com/tr-tr/geforce/drivers/
  13. cnrkn

GT 501 Kasama aldığım sıvı soğutma için fikir alışverişi

aynen bütçeye göre sınır KF zaten 👍
  14. cnrkn

Öneri çok olur da bütçe ve aklındaki platform nedir ona göre öneri yapayım istersen
  15. cnrkn

Güle güle kullan hayırlı olsun ❤
  16. cnrkn

Sistemimle Adobe After Effects kullanabilir miyim?

aynen min. sys.req karşılamıyor :(
  17. cnrkn

12400f için 360mm fazla olmamış mı biraz dostum ya :O
  18. cnrkn

550w bu sisteme yeter mi?

yeter 👍 için rahat olsun
  19. cnrkn

Çözüldü✓ HP Victus ve Asus Rog Strix G15 Arasında kaldım Hangisini Tercih Etmeliyim

Güle güle kullan dostum, sorunsuz bir oyun keyfi sürmen dileğiyle :) 1673003850 Kaynak neresi acaba bu konuda paylaştığınız bilgi ile alakalı? AMD Ryzen li cihazlarda wi-fi6 sorunu olupta Intel de olmamasına dair açıklamayı veya analizi hangi mecra yapmış paylaşırsanız okuyalım bizde...
  20. cnrkn

Şu Anda Hangi̇ Kasayi Kullanmaktasiniz ?

H500M kullanıyorum oldukça memnunum❤
Top Bottom