Neler Yeni

OBS Ses yankı yapıyor. ÇÖZÜLDÜ :D

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
OBS Twitch yayını yapıyorum. Masaüstü sesi alıyorum. Ses 1 kez geliyor, obs sesi tekrar bana verdiği için ve masaüstü sesi aldığım için ses sürekli yankı yapıyor ve sonsuz kez tekrarlanıyor. Nasıl çözeceğim bir türlü yapamadım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yokmu bilen ya ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Mami
Arkadaşlar sorunu çözdüm yayını açtığımda gösterge panelinden sesimi kapatmam lazımmış. Eğer açık olursa yani Google'den sesim sonsuza denk yankı yaparmış. Kendimi tekrarlarmışım.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Arkadaşlar sorunu çözdüm yayını açtığımda gösterge panelinden sesimi kapatmam lazımmış. Eğer açık olursa yani Google'den sesim sonsuza denk yankı yaparmış. Kendimi tekrarlarmışım.
Gösterge paneli derken ? Nerde bu tam olarak

Obs ve streamlabsde de ses yankı yapıyor. Tiktok live studioda yapmıyor. Yokmu çözümü bilen ?

Yardım.

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Dostum bilgisayarı kapattim ama tarif etmeyi deneyeceğim obs in ana ekraninda alt kısımda mikrofon var ses seviyeni falan gösteriyor ordan ayarlara gireceksin mikrofon ayarlarına orda sesi dinle tarzi Bir şey olacak eğer yapamazsan ss at sslerle anlatirim

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Dostum bilgisayarı kapattim ama tarif etmeyi deneyeceğim obs in ana ekraninda alt kısımda mikrofon var ses seviyeni falan gösteriyor ordan ayarlara gireceksin mikrofon ayarlarına orda sesi dinle tarzi Bir şey olacak eğer yapamazsan ss at sslerle anlatirim
1677998755644.png

Burdanmıdır acaba ?

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Evet normalde ses izleme ayarı kapalı olmalı sizde zaten kapalı (mic için olanı kastediyorum) mikrofona bir şeyler söylerken o ayarları kurcalamani öneririm
Bulamıyorum. 3 gündür uğraştım bununla.

Sadece mic/aux açıkken sesim yankı yapmıyor. 3 filtre var gürültü bastırma, ve filtresi. Ve vst eklentisi. Ama masaüstü sesini açınca o zaman yankı başlıyor. Yokmu bilen. ?

Son düzenleme:

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
SORUNU ÇÖZDÜM :D. Şimdi şöyle. Ben yayını pcden yaparken ses testi yapıyorum, ve googlede yayınımı açıp izliyorum. Oyundan ses gelince yayına gidiyor normal olarak. Bende yayını izlediğim için masaüstü sesi alındığı için yayın sesini birdaha yayına vermiş oluyorum. Buda sonsuza kadar yankı yapıyor :D. Şimdi telefondan izliyorum hiçbir sorun yok. Yardım eden herkese teşekkürler.

KasapBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
851
İsim
Kasap Bey
İlgilendiği Kategoriler
Grafik tasarım.
Top Bottom