Arama sonuçları: *

1. K

Öğretmenim. Nasıl bir sistem kuracağım konusunda kararsız kaldım. Önerilerinize ihtiyacım var.

Oyun için değil hızlı ve efektif ofis ve günlük ihtiyaçlar için almayı düşünüyorum.
  2. K

Öğretmenim. Nasıl bir sistem kuracağım konusunda kararsız kaldım. Önerilerinize ihtiyacım var.

Beyler masaüstü toplamak yerine şunu alayım diyorum. Nasıl olur sizce? Tavsiye eder misiniz? https://www.monsternotebook.com.tr/huma/monster-huma-h4-v3-1/
  3. K

Benim birazda hobim aslında. Güçlü ve etkili bir sistemle çalışmak daha güzel hissettirir diye düşünüyorum.
  4. K

Her şey güzel birkaç şey sormak istiyorum. Kasa da önü açık sevemedim. Kapalı olsun corsair 4000d gibi. Bir diğeri Sıvı soğutmadan korkuyorum biraz sanki sızarmış gibi geliyor. Onun yerine iyi bir işlemci fanı nasıl olur sence?
  5. K

Bütçe 7k idi 10k taptık. Bütçeden ziyade mantıklı işime yarar bir sistem lazım. Uzun yollar sorun çıkarmadan kullanacağım bir sistem olsun istiyorum.
  6. K

Biliyorum Samet. Bir kere en iyisini alayım yıllarca kullanırım diye düşündüm.
  7. K

@Abdullah Hacıgül @samet4747 @Furkan Aslan @Cerkutay @Windows 11 @Bitcoin @EMREG @dolaroldu8tl @epica59 @oguzhnsrmn @Naci @linux.mint @Stanker @6n_adam @suleymenis12 @Jarvis-M @HayriPotter @Toukhan @Maryo @Barış Yalçın @Yasin Çelik @ArVet @Arda54_TR @Mehmet @sc4rled @Mauri @ylcn @BaşaramadıkAbi...
  8. K

Beyler tekrardan merhabalar. Biraz araştırma ve beğendiğim ürünler neticesinde şöyle bir sistem kurmayı düşünüyorum. Bütçemi aştım ama beni 8-10 yıl götürür diye umut edeceğim bir sistem oldu tahmindeyim. Sizden ricam parçaları incelemeniz, uyumsuz olan ya da hocam bunu alacağına şunu alsan daha...
  9. K

Mantıklı aslında, Konyadayım. Konyada olan var mıdır bilmiyorum.
  10. K

Baya belirledim gibi ama henüz netleşmedi. Netleştirdiğim an paylaşacağım bu mudur diye? Ama beni düşündüren hadi ben bunları aldım, eve geldi; kurabilir miyim onu düşünüyorum. Muhakkak ince, detay dikkat edilmesi gereken yerler vardır. Öncelik sırası vardır. Kabloların nasıl gizleneceği vardır...
  11. K

Yok valla niye bunun dalgasını yapalım. Bu bize ne kazandırır. Dek geldi sadece. Yıllar içinde binlerce öğrencim oldu. Normal dek gelmesi. Bence en güzeli Sametin beni hatırlaması. Kaçımız hangi öğretmenlerimizi hatırlıyoruz ki. 1608637831 Nacizane sormak istiyorum. 10600k nin işlemci hızı...
  12. K

Anakart şu mu olsun? https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asus-prime-z490-v-si-intel-lga1200-ddr4-atx-fiyati,912698702.html 1608631359 10600K ya göre 10600KF in farkı nedir ?
  13. K

Matematik 1608581813 Bilsem 6k derdim başta 1608581970 Overclock la uğraşmam evet. Bana stabilite ve hız lazım. Aynı anda bir şey indirip, 8-10 sekme açarım. 1080p film izlerim. Oyun da ps4 var onda oynuyorum zaten.
  14. K

https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-high-power-performance-gold-gd-hp1-j600gd-f12s-600-w-fiyati,513006374.html
  15. K

İşte o kadar uzak olduğum bir konuda karar verme uğraşındayım...:p 1608580056 8000 veren 400 daha verir.
Top Bottom