Neler Yeni

Öğretmenim. Nasıl bir sistem kuracağım konusunda kararsız kaldım. Önerilerinize ihtiyacım var.

KeremHoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem
@samet4747 @KeremHoca inşallah troll değilsinizdir
Ben daha bacımın attığı adreste bacımı bulamıyorum siz nasıl forumda bir birinizi buluyorsunuz aga?
Yok valla niye bunun dalgasını yapalım. Bu bize ne kazandırır. Dek geldi sadece. Yıllar içinde binlerce öğrencim oldu. Normal dek gelmesi. Bence en güzeli Sametin beni hatırlaması. Kaçımız hangi öğretmenlerimizi hatırlıyoruz ki.
Mesaj otomatik birleştirildi:

10700 + b460 + 1650S çok iyi olur aslında.
Nacizane sormak istiyorum. 10600k nin işlemci hızı daha fazla diye okudum. Doğru mu bilmiyorum. Ama diğer taraftan da diğeri i7. Nedir 10700un 10600k ya üstünlüğü.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,833
İsim
Eray Yılmaz
Yok valla niye bunun dalgasını yapalım. Bu bize ne kazandırır. Dek geldi sadece. Yıllar içinde binlerce öğrencim oldu. Normal dek gelmesi. Bence en güzeli Sametin beni hatırlaması. Kaçımız hangi öğretmenlerimizi hatırlıyoruz ki.
Hocam geçen ay müşteriye gittim müşterinin evinin karşısında ki evde kimya öğretmenim çıktı hoca beni tanıyamadım orda üzüldüm be aradan daha 3-4 yıl geçti
Birde arabanızı çekermisiniz evinin önüne park etmem lazım başka yer kalmamış demişti bize
@samet4747 okunmuş bal yemiş galiba :D

Son düzenleme:

samet4747

80+ Platinum
@samet4747 @KeremHoca inşallah troll değilsinizdir
Ben daha bacımın attığı adreste bacımı bulamıyorum siz nasıl forumda bir birinizi buluyorsunuz aga?
Tesadüf

Nacizane sormak istiyorum. 10600k nin işlemci hızı daha fazla diye okudum. Doğru mu bilmiyorum. Ama diğer taraftan da diğeri i7. Nedir 10700un 10600k ya üstünlüğü.
Hocam sevdiklerimi unutamıyorum

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Sevgili arkadaşlar merhabalar. Ben 35 yaşında bir matematik öğretmeniyim. Elimde şu an ekte ekran görüntüsü ile özelliklerini göreceğiniz sistemi kullanıyorum. 10 yılı geçti bu sistemi kuralı. O yüzden yeni bir sisteme ihtiyacım var. Altta sıraladığım durumlara uygun sistem önerirseniz çok sevinirim.
1.) PC'de hızı ve tıkladığım anda hemen işlemin gerçekleşmesini beklerim. Tıkanıp kalmasına tahammül edemiyorum. Hızlı olmalı. Örneğin hızlı açılabilmeli. Aynı anda 8-10 sekme açıkken aralarda hızlı geçebilmeli vs...
2.) Ses. Şu an ki PC çok eskidiğinden aşırı sesli çalışıyor. O yüzden neredeyse sessiz diyebileceğimiz bir sistem olmalı. Bu çok önemli benim için.
3.) PC'de pek oyun oynamam. Genelde Playstation üzerinde oynarım. Ama yine de merak ettiğim bir oyun olursa açıp denemek isterim.
4.) Şık ve güzel bir kasa olması hoşuma gider.
5.) En önemlisi uzun bir süre beni götürebilmeli. En az 6-7 belki de 10 yıl kullanacağım bir sistem kurmalıyım.

Bana bu şartlar çerçevesinde güzel sistem önerilerinde bulunacağınızdan şüphem yok.

Şimdiden teşekkür ediyorum...
hocam herkes bişeyler yazmış kafanızda oturan sistem var mı acaba?

Mauro İcardi

80+ Bronze
Hocam sistem seçtiniz mi?

KeremHoca

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kerem
hocam herkes bişeyler yazmış kafanızda oturan sistem var mı acaba?
Hocam sistem seçtiniz mi?
Baya belirledim gibi ama henüz netleşmedi. Netleştirdiğim an paylaşacağım bu mudur diye? Ama beni düşündüren hadi ben bunları aldım, eve geldi; kurabilir miyim onu düşünüyorum. Muhakkak ince, detay dikkat edilmesi gereken yerler vardır. Öncelik sırası vardır. Kabloların nasıl gizleneceği vardır. Bunları yapabilir miyim onu merak ediyorum.

Baran Can

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
684
İsim
Baran Can Aydogdu
Baya belirledim gibi ama henüz netleşmedi. Netleştirdiğim an paylaşacağım bu mudur diye? Ama beni düşündüren hadi ben bunları aldım, eve geldi; kurabilir miyim onu düşünüyorum. Muhakkak ince, detay dikkat edilmesi gereken yerler vardır. Öncelik sırası vardır. Kabloların nasıl gizleneceği vardır. Bunları yapabilir miyim onu merak ediyorum.
Bilgisayarcılara toplatabilirsiniz. Ancak toplarlarsa yanlarında durun her ihtimale karşı.( Maske ve mesafe ile)

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
eğer tanıdık akraba arkadaş varsa onlara danışabilirsiniz

Cerkutay

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sevgili arkadaşlar merhabalar. Ben 35 yaşında bir matematik öğretmeniyim. Elimde şu an ekte ekran görüntüsü ile özelliklerini göreceğiniz sistemi kullanıyorum. 10 yılı geçti bu sistemi kuralı. O yüzden yeni bir sisteme ihtiyacım var. Altta sıraladığım durumlara uygun sistem önerirseniz çok sevinirim.
1.) PC'de hızı ve tıkladığım anda hemen işlemin gerçekleşmesini beklerim. Tıkanıp kalmasına tahammül edemiyorum. Hızlı olmalı. Örneğin hızlı açılabilmeli. Aynı anda 8-10 sekme açıkken aralarda hızlı geçebilmeli vs...
2.) Ses. Şu an ki PC çok eskidiğinden aşırı sesli çalışıyor. O yüzden neredeyse sessiz diyebileceğimiz bir sistem olmalı. Bu çok önemli benim için.
3.) PC'de pek oyun oynamam. Genelde Playstation üzerinde oynarım. Ama yine de merak ettiğim bir oyun olursa açıp denemek isterim.
4.) Şık ve güzel bir kasa olması hoşuma gider.
5.) En önemlisi uzun bir süre beni götürebilmeli. En az 6-7 belki de 10 yıl kullanacağım bir sistem kurmalıyım.

Bana bu şartlar çerçevesinde güzel sistem önerilerinde bulunacağınızdan şüphem yok.

Şimdiden teşekkür ediyorum...
öğretmenim böğn canlı ders var :D şuan dersteyim dersten sonra yardım edicem 2 dakikaya burdayım

Mauro İcardi

80+ Bronze
Hocam nerede yaşıyorsunuz? Belki forumdan bir yardımcı olabilir.

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
GTX 1660 Super Sistem Toplama Rehberi - QP Super V2 - YouTube
Ryzen 5 2600 ve GTX 1660 Ti Sistem Toplama | QP Strix - YouTube
RTX 2060 SUPER ve Ryzen 5 3600 Sistem Toplama | QP SUPER - YouTube
Ryzen 5 3600X ve RTX 2060 SUPER PC Toplama | QP Omega - YouTube
Ryzen 5 3500X Ve RTX 2060 Sistem Toplama | QP Gaming Z - YouTube
Bunlar gibi bir sürü video var izleyerek yapabilirsiniz, çok keyifli bir iş aslında. :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,080
Üyeler
168,381
Son üye
Kerem Çiftçi
Top Bottom