Arama sonuçları: *

1. L

Elektrik kesintisi sonrası bilgisayarım açılmıyor

Güç kaynağımi bilgisayara takmadan deneyebilir miyim bunun bı yöntemi var mi
  2. L

Anlamak için ne yapabilirim
  3. L

Prizlerde güç var sorun yok ama bilgisayara asla gelmiyo güç tepki vermiyor hiç yanık kokusu vs de yok sorunun nerde olduğunu nasıl anlayabilirim 1711320216 Güç kaynağımda bronz sertifikasida var bu tarz durumlar için
  4. L

Bilgisayarım açıktı ben başında değildim geldiğimde kapanmıştı evin sigorta kutusuna baktım evde sigorta atmıştı sigortayı düzelttim bilgisayarı açtım ancak kasaya hiç güç gelmiyor hiç bir tepki vermiyor
  5. L

Yardım ASUS TUF VG259QM 24.5" 1 ms 280 Hz ölü piksel sorunu

oda olur bu leke tarzı şey gitsin yeterli. peki bu en az 3 ölü piksel maddesine takılma ihtimali var mı?
  6. L

Yardım ASUS TUF VG259QM 24.5" 1 ms 280 Hz ölü piksel sorunu

İlk aldığım zaman fark etmedim yeni fark ettim 1 ay oldu nerdeyse sol altda leke tarzı bişi var. Her renkde gözüküyor çok ufak siyah bir leke. Artar mı öncelikle onu merak ediyorum birde kaç ölü piksel onu nasıl anlarım ona göre garantiye yollayacağım bildiğim kadarıyla 3 den az olunca geri...
  7. L

İşlemci 117 derece gördü bilgisayar kapandı

Ruşen 3 3100 fanı da stock fan 1681153851 İşlemcinin fanıni tek bir vida tutuyordu açtım diğer vidalarida sıktım şimdi tekrar bakacağım dereceye
  8. L

İşlemci 117 derece gördü bilgisayar kapandı

Selamün aleyküm bilgisayarımda hiç sorun yokken kapandı. Açıyorum geri bazen hoşgeldiniz ekranına geliyor bazen hiç açılmıyor biosa gidip bakayım dedim işlemci sıcaklığım 117 dereceyi gördü 95 dereceydi bios ekraninda beklerken artmaya başladı beklemeye devam ettim 117 dereceyi gördüm sonra bı...
  9. L

Asetto Corsa Kamera Arkaya Bakiyor Hi̇ç Bi̇ Türlü Düzeltemedi̇m

yeni oldu ne yaptım oldu bilmiyorum oyuna girdim böyle oyun ve bu çok can sıkıcı
  10. L

bilgisayarım kendini yeniden başlatıyor lütfenn

bi kaç sistemsel ayar yaptım windows ayarlarından düzeldi şuan res atmıyo
  11. L

uefi ile temiz kurulum yaptım ama sadece ssdyi hdd ye yapmadım çok şey var hdd de o yuzden cesaret edemedim
  12. L

Merhabalar. Bilgisayarım bir süredir kendini yeniden başlatıyor böyle bi sorun daha öncede olmuştu format attım düzelmişti ancak tekrar başladı. formattan sonra birsüre bir şey olmadı ve şimdi tekrar başladı ısı değerleri normal görünüyor bilgisayarımı yoran bir şey yapmıyorum. yazılımsal yada güç...
  13. L

kulaklığımın mikrofonu bozuldu

peki bildiğin başka mikrofon var mı alabilceğim
  14. L

ikiside 3.5 mm jak girişi girer diye umuyorum belki kesin bilen biri ya da daha önce yapmış biri vardır. Garantiye yollayacaktım ama hepsi burada fatura talebime yeanıt vermedi
  15. L

1 sene önce aldığım https://www.hepsiburada.com/rampage-r36-drop-7-1-gaming-mikrofonlu-kulaklik-siyah-p-HBV00000MXBC7?magaza=BLUEGAME kulaklık bu. mikrofonu bozuldu. mikrofonu çıkarılabiliyor başka harici mikrofon alsam taksam çalışır mı bi sorun olur mu? mesela...
Top Bottom