Hocam tam adını unuttum ama bazı sigortalarda odalara giden güçler için ekstra aç kapa oluyor onuda kontrol edin oda yoksa goBilgisayarım açıktı ben başında değildim geldiğimde kapanmıştı evin sigorta kutusuna baktım evde sigorta atmıştı sigortayı düzelttim bilgisayarı açtım ancak kasaya hiç güç gelmiyor hiç bir tepki vermiyor
Ise yaramayacaktır.akım koruyuculu priz kullanmakta fayda var bu tip drumlarda
1 aylık çalışan maaşını hemen vereceklerini sanmam ortalama bir bilgisayar en az 1 asgari ücret parasıElektrik dağıtıcısına dilekçe yaz belki masrafını karşılarlar...
Bu konular için ben hep öneriyorum bir ups alın diye sonra burda çok göz yaşı döküyorsunuz diye ama hep hocam saçmalama güç kaynağı sertifika bilmem ne diye diye he deyip geçtiler durum bu oluyor sorunuza gelince muhtemelen güç kaynağı veya anakart kısa devre yaptı veya yandı o sisteme bir cenaze hazırlayın şimdidenBilgisayarım açıktı ben başında değildim geldiğimde kapanmıştı evin sigorta kutusuna baktım evde sigorta atmıştı sigortayı düzelttim bilgisayarı açtım ancak kasaya hiç güç gelmiyor hiç bir tepki vermiyor
hocam bu ups nedir nasıl kullanılıyor anlatır mısınız ? Bi göz gezdirdim büyük bir şeye benziyor nereye bağlanıyor ki bu.Bu konular için ben hep öneriyorum bir ups alın diye sonra burda çok göz yaşı döküyorsunuz diye ama hep hocam saçmalama güç kaynağı sertifika bilmem ne diye diye he deyip geçtiler durum bu oluyor sorunuza gelince muhtemelen güç kaynağı veya anakart kısa devre yaptı veya yandı o sisteme bir cenaze hazırlayın şimdiden