Arama sonuçları: *

1. A

RX 570 4 GB ekran kartında wattman hatası

Umarım faydası olur. Yalnız radeondan o kadar soğudum ki piyasalar normalleşirse ilk işim ekran kartını değiştirmek olacak. Gerekirse 1050ti, GTX 1650 bile alırım 😁
  2. A

Teşekkür ederim bi deneyim. Düzelmezse başka ne yapabilirim bir fikriniz var mı?
  3. A

Voltaj ayarlarını kastediyosunuz heralde. Frekans ayarları normal mi bu şekilde, onu da düşürmeli miyim?
  4. A

Voltajı 1150'den 1050'ye çekmiştim. Frekans ayarlarıyla oynamadım önerebileceğiniz bir ayar var mı?
  5. A

Herkese merhaba, Sistemim kabaca şu şekilde; İ5 4460 3,20 Ghz, 16 GB ram, AMD Radeon XFX RX 570 4 GB ekran kartı, PSU Corsair 550W. Ekran kartını sonradan aldım ve baya bir ısınma problemiyle boğuştum. Fan ayarları ve UV ile ısınma sorunu çözüldü ancak şimdi de çok ağır olmayan oyunlarda bile...
  6. A

RX 570 pişmanlık mıdır?

Ben sistem birleşenlerinden ya da hangi markanın hangi modeli daha performanslı anlamıyorum. ama internette arama yapınca, rx 570'in çoğu markasında ısınma problemi olduğundan yakınmış insanlar. benim başıma da gelince verdiğim tepki normal diye düşünüyorum. 1610290963 Velhasıl kelam şu an için...
  7. A

RX 570 pişmanlık mıdır?

Nasıl yapılacağını bilmiyorum ve karşıma da bu çıktı. Nasıl yapacağız peki aydınlatabilir misin?
  8. A

RX 570 pişmanlık mıdır?

Başka bir yerde bulduğum tarifle Afterburner üzerinden UV yaptım. (-30 yaptım ben) Sıcaklık 63 derecede sabitlendi(anlık yükselip düşmeler oldu) Önerileriniz için teşekkürler.
  9. A

RX 570 pişmanlık mıdır?

Peki UV işlemini Radeon uygulamasından mı, afterburner uygulamasından mı yapmalıyım? Fan ayarlarını afterburner ile yapmıştım, 2 program çakışır mı birbiriyle?
  10. A

RX 570 pişmanlık mıdır?

RX 570 Undervolt tarifi olan konu başlığı var mı forumda?
  11. A

RX 570 pişmanlık mıdır?

Herkese merhaba, İ5 4460 3,20 Ghz, 16 GB ram, AMD Radeon R7 200 Series 2 GB ekran kartı sisteme sahip bi masaüstü bilgisayarım vardı ve daha güncel oyunları oynayabilmek için ekran kartı yenilemeye karar verdim. Burada açtığım bir başlıkta çoğunluk RX 570'in en uygun seçim olacağını söyledi. XFX...
  12. A

Ekran Kartı Yükseltme

Herkese iyi akşamlar, RX 570 4 GB "XFX" marka uygun fiyata bulmuş ve alacakken bir arkadaşım ısınma problemi yaşayabilirsin dedi. Böyle bi durumla karşılaşırsam çözümü nedir?
  13. A

Oyunlarda Anlık Takılmalar

Merhabalar, Sistemim kabaca şu şekilde; İ5 4460 3,20 Ghz, 16 GB ram, AMD Radeon R7 200 Series 2 GB ekran kartı. 1 TB HDD takılı, C ve D olarak ikiye bölünmüş durumda. C'de 25 GB, D'de 130 GB boş alan var. Bir gün önce oynadığım oyunlar tabiri caizse yağ gibi akarken, bir gün sonra aynı...
  14. A

Ekran Kartı Yükseltme

Herkese değerli tavsiyeleri için teşekkür ederim. Tercihimi RX 570 4GB'dan yana kullanacağım sanırım. Bir de ekran kartını 2. el almak ne kadar mantıklı ve güvenilir olur? Sıfırı çeşitli markalarda 1600 küsüre bulunabilirken, 2.eli 1000-1100 civarında var bazı sitelerde.
  15. A

Ekran Kartı Yükseltme

rx570 ve gtx1650 fiyatları yakın birbirine zaten gördüğüm kadarıyla, teşekkür ederim. Sistemime hangi kart daha uyumlu olur onu öğrenmeye çalışıyorum. Donanım konularına çok cahilim :)
  16. A

Ekran Kartı Yükseltme

Dönüş için sağolun. İnceleyebildiğim kadarıyla rx570, gtx1650 ya da gtx1050 ti modelleri öne çıkıyodu. Tavsiye için teşekkür ederim, umarım uyum sorunu olmaz.
  17. A

Ekran Kartı Yükseltme

Herkese merhaba, Yaklaşık 4-5 sene önce bilgisayarcıya toplattığım bir masaüstü bilgisayarım var. PC birleşenlerinden çok anlamadığım için değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Bildiğim kadarıyla sistemim kabaca şu şekilde; İ5 4460 3,20 Ghz, 16 GB ram, AMD Radeon R7 200 Series 2 GB ekran...
Geri