Arama sonuçları: *

1. K

RTX 2060 i5 9600 darbogaz

normalde öyle olması lazım zaten oyun dosyalarını doğrulayıp deneyeceğim olmadı 1700152778 oyun dosyalarını doğrulayıp deneyeceğim, olmadı ayar düşürür öyle denerım hiç düzelmezse sizin dediğinizi denerim
  2. K

Hocam daha acıklayıcı olması ıcın sabit durdugum yerde 20 saniyelik bi kayıt aldım yt yükledım link atayım anlarsınz
  3. K

attıgım ss de sıkıntı yok gibi şuan drop da yok ama bazen ciddi droplar giriyor oynanmıycak duruma gelıyor oyun anlayamadım bende drop giridği yerde ss aldım aynı zaman da 1700147447 hocam işlemci 70 dereceyi bile görmüyor ram çok yiyor sanırım oyun 14 gb ram görüyorum afterburner da 1700147918...
  4. K

2666 mhz 8X2:16 GB valla işlemcı sıcaklıgını görmek için afterburner lazım yüklü değil şuan inidirp bakarım birazdan
  5. K

Hocamlar İyi akşamlar bi kaç sorum olucak Ekran Kartım : EVGA RTX 2060 KO ULTRA 6GB İşlemcim : İ5 9600K 1.Öncelikle bunlar darboğaz yaparmı yani işlemci yeterli mi 2. Ben God of war, rdr 2 ,Dying light 2 gibi oyunları full ayarlarda hiç kasmadan oynadım ama Marvel spiderman remastred oynarken...
  6. K

Yeni klavye önerisii

Kavyem bozuldu yeni birtane alacagım 600 1000 TL arası klavye önerebilir misiniz? Tercihen numlock tusu olmayan mini klavyeler olursa daha iyi
  7. K

Mönitörde turuncu kutu

Mönitörün sağ üstünde turuncu kutu var 2-3 gündür ve gitmiyor bi gidiyo bi geliyo anlamadım ekran kartından mı mönitör den mı onu da bılmıyorum mönitör daha 5 aylık bi sorun cıkacagını sanmıyorum bılen varmı bu sorun neden oluyor oyun içinde de masaüstünde de aynı
  8. K

Nefes Darlığı hakkında

Hocamlar ben 18.yaşıma giricem neyse olay şöyle . Ben hem corona geçirdim hem infulenza virüsü 2 defa üst üste oldu bunlar , kasım ayından beri ciddi nefes darlığı var 3 aya yakın hastanede kaldım . Akciğer kapasitem baya düşmüş dediler ilaç falan alıyorum hava vs. kısaca şöyle bi sorum olucak...
  9. K

İÇİMİ DÖKMEM GEREKİYOR (İLİŞKİ)

Arkadaşlar şimdi benim 3 yıllık bı ilişkim var ama şu son 5-6 ay çok toxic durumdayız sürekli kavgalar hakaretler ben alltan aldıkça kız benim üstüme çıktı neyse bunlar dışında, ben yaklaşık 1.5 aydır hastanede yatıyorum 1 veya 2 kez aradı sadece onun dışında hastanede olmama rağmen sürekli...
  10. K

Itopya VOK Vader SİSTEM iyi midir?

Hocam ben de kendim için beklemiştim de insanlar o kadar hızlı bitiriyor ki alamıyorsunuz belki mağza stoğu olursa ordan alır arkadaş internette anında bitiyor çünkü 1675291659 Olmadı bu sistemi alır 3-5 sene rahat kullanır diye düşünüyorum
  11. K

Full sıfırdan hocam hiç PC olmadı arkadaşın her şey dahil yani bütçe 1500 civarı rampage ekipman a kalır muhtemelen
  12. K

Bı dostum alıcak sistemi bence gayet yeterli bı sistem sizlere de sormak istedim arkadaşın bütçesi 15 bin her şey dahili olucak sıfırdan alıyor önerebilir siniz bu bütçeyi aşmadan monitör bilgisayar Bilgisayar linki https://itopya.com/vok-vader_h22623
  13. K

YENİ F/P KRALI SİSTEMİMİZİN FİYAT ve ÖZELLİK TAHMİNİ 🔥 ÖDÜLLÜ 🎁

FİYAT 12.999 RTX 3060 İNTEL İ5 11600 500 GB SSD 16 GB RAM 650W BRONZ PSU Asus prime h610mkk
  14. K

Bi̇zde Hesapli.com Güveni̇li̇r Mi̇??

dostum o kadar ürün satan site o tasarımı kullanıyorsa vardır bi iş diye düşünüyorum arkadaki cs go afişi ne alaka mesela 200 tl fazla ver güvenilir yerden al
  15. K

Yardım GOD OF WAR DONUYOR..

Steam 1671471078 rtx 2060 i5 9600 k 16 gb ram
  16. K

Yardım GOD OF WAR DONUYOR..

God of war ilk 2 bossu kestikten sonra dağa yolculuk bölümünde tam burda donuyor bidaha gelmiyor oyunu kapa aç yapınca falan da yazıların olduğu yerde kalıyor çözümü varmıdır bunun
  17. K

God Of War Gi̇ri̇ş Ekraninda Kaliyor

god of war oynadım ilk 2 boos fight ını yaptım 1. trolle olan 2.yabancı ile olan evin önündeki fight bitirdikten sonra dağa doğru giderken bi anda oyun dondu ve düzelmedi kapatıp açtım devam et diyince burda kalıyor oyun dosyalarını doğrula deyince de %0 da kalıyor hiç ilerlemiyor nasıl çözerim...
  18. K

hic bisey acik olmamasina ragmen iselmcimn dalgalnmasi normal mi?

%4 kullanım normal ghz hızı da muhtemelen bios dan turbo modu açmışsın işlemci için en üst seviyede çalışıyor o yüzden öyle ama fazla ısınır
  19. K

witcher 3 next-gen update pc

Ben oyunu 1 sene önce tüm dlc leriyle oynayıp bitirdim şimdi güncelleme geldi diye bir daha oynamak istedim ama sürekli oyun atıyor giriyorum the witcher 3 çöktü diye hata alıyorum rtx açıkken de öyle kapalıyken de öyle bu güncellemeden önce sorunsuz açılıyordu ben de mi bi tek sorun yoksa başka...
  20. K

WİNDOWS 11 YÜKSELTME

16 gb ram PRIME H310-PLUS R2.0 intel i5 9600k rtx 2060
Top Bottom