Arama sonuçları: *

1. L

Yardım Psudan gelen rahatsız edici ses

ses fazla değil, sadece tr tr diye ses çıkıyor az az ama sinirimi bozuyor bir yerden sonra kasama bir platform yapıp öyle deneyeceğim eski bilgisayarımda böyle ses çıkarıyordu
  2. L

İtopyadan sipariş etmiştim yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum kasayla birlikte yazılmış faturada model şu: CORSAIR Carbide Serisi SPEC-05 650W 80+ USB 3.0 Siyah Mid Tower Kasa
  3. L

Boot edilecek disk bulunamadı hatası

başka sata kablosuyla denedim sorunun ne olduğunu buldum galiba sata kabloları çok gerildiği için birazcık çıkıyor 1 haftadır hiç sıkıntı olmadı
  4. L

3 haftadır felan Psudan traktör sesi geliyor yan veya değişik konumlara getirdiğimde bir şey olmuyor sorun nedir acaba?
  5. L

Boot edilecek disk bulunamadı hatası

Merhaba yeni bilgisayar aldım 2-3 hafta önce itopyadan bilgisayar bazen yavaşlıyor ve bunun diskten olduğunu anlıyorum artık diskin(ssd) sata ve güç girişlerini hafif oynatıp bastırınca düzeliyor az önce de boot edemediği için biosa atıyordu ve boot edilecek disk bulunamadı diyordu bir kaç kez...
  6. L

Rainbow oynarken anında siyah ekran

Merhaba arkadaşlar, dün aynı hatayı vermişti bugünde aynı hatayı verince bi korktum konu şu rainbow oynarken bilgisayar bir anda siyah ekran veriyor alt tab atmıyorum hiçbişey yapmıyorum anında siyah ekran yiyorum başka oyunlarda olmadı zaten başka oyun oynamıyorum neredeyse yeni pc aldığımdan...
  7. L

GPU ve VRAM çok yüksek yüzdelerde kullanılması

teşekkürler kral adamsın cansın :)
  8. L

şu ana kadar 60 derece gördüğümü bile hatırlamıyorum en yüksek ayarlarda rainbowda crew2 oynarkende aynı şekilde 1609504894 kaç olmalı maksimum ekran kartı ve işlemci olarak?
  9. L

teşekkürler arkadaşlar pek bilgim yok korkmuştum :D
  10. L

arkadaşlar selamlar bir kaç hafta önce yeni bir bilgisayar aldım rainbow six siege oynarken hiç vram ve gpu kullanımına dikkat etmiyordum bazı zamanlar gpunun %90 civarlarında gezdiğini gördüm sıkıntı olur mu ekliyorum ve vram da %60 civarlarındaydı ekran kartı rx5600xt ve işlemci ryzen 5 3600
  11. L

Yardım Rainbow six siege oynarken ubisoft sunucusuna bağlanmıyor ama internet var

sadece bende olma ihtimali var mı? çünkü arkadaşlarımda hiçbir sıkıntı yok
  12. L

Yardım Rainbow six siege oynarken ubisoft sunucusuna bağlanmıyor ama internet var

bilmiyorum kankam bazen giriyor bazen beklemek zorunda kalıyorum gir çık yapıyorum ne dedilerse yaptım gittim ethernet kablosu aldım hatta ama bi türlü yapamadım 3 4 gündür hiç olmuyordu valla bende anlamadım umarım en kısa zamanda çözülür
  13. L

Arkadaşlar dünden beri bir sıkıntı ile karşı karşıyayım Rainbow oynarken menüde sunuculara bağlanmıyor hata kodum şu hatta: 3-0X0001000B, ama discordda sesim hala geliyor chrome'da gezinebiliyorum video falan izleyebiliyorum sadece oyun ile bağlantım kopuyor sebebi ne olabilir? ubisoft desteğe...
Top Bottom