Neler Yeni

Boot edilecek disk bulunamadı hatası

llucifero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
barış etiman
Merhaba yeni bilgisayar aldım 2-3 hafta önce itopyadan bilgisayar bazen yavaşlıyor ve bunun diskten olduğunu anlıyorum artık diskin(ssd) sata ve güç girişlerini hafif oynatıp bastırınca düzeliyor az önce de boot edemediği için biosa atıyordu ve boot edilecek disk bulunamadı diyordu bir kaç kez kapalı haldeyken tak çıkar yaptım ve düzeldi bunun kesin bir çözüm yöntemi var mıdır acaba?

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
Merhaba yeni bilgisayar aldım 2-3 hafta önce itopyadan bilgisayar bazen yavaşlıyor ve bunun diskten olduğunu anlıyorum artık diskin(ssd) sata ve güç girişlerini hafif oynatıp bastırınca düzeliyor az önce de boot edemediği için biosa atıyordu ve boot edilecek disk bulunamadı diyordu bir kaç kez kapalı haldeyken tak çıkar yaptım ve düzeldi bunun kesin bir çözüm yöntemi var mıdır acaba?
SSD'nin kabloları tam takılı değil mi? Dediğinize göre. Olmadı başka bir güç kablosu takın.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45
başka sata kablosuyla denedim sorunun ne olduğunu buldum galiba sata kabloları çok gerildiği için birazcık çıkıyor 1 haftadır hiç sıkıntı olmadı
Güzel, hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,592
Üyeler
164,703
Son üye
maykilencilo
Top Bottom