Arama sonuçları: *

1. D

Türk Telekom etikleme nedir?

Daha önceden yokmuş ama şöyle bir detay var, biz ADSL'den Yalın VDSL'e geçince 2 gün interneti kullandık ama telefon gitmişti. Telefon internetle beraber yoktu. Telefon hemen geldi ama internet hiç gelmedi.
  2. D

Bana etiketleme olmadan internet gelmez demişlerdi. Alakası var mı?
  3. D

21 gündür internet olmadığı için uzun süredir uğraşıyorum. En son gelen teknik servis Türk Telekom'un etiketleme yapması gerektiğini söyledi. Ben biraz baktım ama etiket bildiğiniz kağıttan bir şey. Bu etiketleme ne işe yarıyor?
  4. D

Superonline ADSL'den VDSL'e geçerken oluşan problem

Hocam teknik servis 4 gündür gelmiyor. Ona yapabileceğim bir şey var mı?
  5. D

Superonline 4 gündür teknik ekip göndermiyor

Hocam ben zaten hep Turkcell'i arıyorum ama ekibi yollamıyorlar. Türk Telekom'un olaydan alakasız olduğunu söylüyorlar.
  6. D

Hocam sorun ADSL'den Yalın VDSL'e geçerken oluştu. Yanılmıyorsam iç veya dış kutuda kablo yeri değişecek. Türk Telekom konuyla ilgilenmiyoruz Turkcell'e yazın diyorlar.
  7. D

VDSL/ADSL en son Yalın VDSL'e geçtik.
  8. D

Bir sorun yüzünden 20 gündür internet kesik ve bu sebepten dolayı 4 gün önce teknik ekip çağırdık hala gelmedi. Ne yapabilirim?
  9. D

Hocam benim sorunum çözülsün parası neyse veririm.
  10. D

Hocam kablo o kadar uzun değil. Ayrıca yarın teknik servis gelecek ona da diğer dış kutuyu da kontrol ettirteceğiz.
  11. D

Onu ben de tam bilmiyorum. Dediğimi gibi ayın 5'inde geldiler telefon kesilmişti onu yaptılar ama internet gelmedi. Şu an biz resimde anlattığınız şekilde kullanıyoruz telefon var internet yok.
  12. D

Siz yalın olmayan internet dediniz fakat bizim internetimiz yalın VDSL.
  13. D

O aparat için gelicekler. Yani sizin dediğiniz anladım fakat ne yapmam gerektiğini anlamadım. Dediğiniz doğru bina giriş kutusuna kadar tek kablo ondan sonra ise internet ve ev telefonu olarak ikiye ayrılıyor. Bundan sonra ne yapmalıyım tam olarak?
  14. D

Onu yarın anlayabilirm ancak. Bir de ben Superonline ADSL 8 Mbps kullanıyordum bugüne kadar VDSL'e geçerken modem değişikliği yapmadık sorun ondan kaynaklı olabilir mi?
  15. D

Biz taahhütümüz dolduğu için interneti yenilemiştik 51 günde onu bağladılar yani 3 Aralık. 3 Aralık'ta ADSL 8 Mbps'den VDSL 24 Mbps'ye geçtik fakat bu geçişte ev telefonu kesildi. 2 gün sonra ev telefonu için geldiler ve internet o gün gitti. Bize yarın ikisinin de geleceğini söylediler. Ev...
Geri