Hattın hangi müşteriye ait olduğunun belirtilmesini sağlıyor.21 gündür internet olmadığı için uzun süredir uğraşıyorum. En son gelen teknik servis Türk Telekom'un etiketleme yapması gerektiğini söyledi. Ben biraz baktım ama etiket bildiğiniz kağıttan bir şey. Bu etiketleme ne işe yarıyor?
Bana etiketleme olmadan internet gelmez demişlerdi. Alakası var mı?Hattın hangi müşteriye ait olduğunun belirtilmesini sağlıyor.
Biraz var. Telekom, o hattın size ait olduğunu belirliyor.Bana etiketleme olmadan internet gelmez demişlerdi. Alakası var mı?
Daha önceden yokmuş ama şöyle bir detay var, biz ADSL'den Yalın VDSL'e geçince 2 gün interneti kullandık ama telefon gitmişti. Telefon internetle beraber yoktu. Telefon hemen geldi ama internet hiç gelmedi.Biraz var. Telekom, o hattın size ait olduğunu belirliyor.
Ama daha önceden o hatta etiketleme yapıldıysa tekrar yapılmasına gerek yok.
Bilmiyorum.Daha önceden yokmuş ama şöyle bir detay var, biz ADSL'den Yalın VDSL'e geçince 2 gün interneti kullandık ama telefon gitmişti. Telefon internetle beraber yoktu. Telefon hemen geldi ama internet hiç gelmedi.