Arama sonuçları: *

• Users: clit
  • Order by date
  1. C

Bilgisayarım uyku moduna girdi ve şimdi de açılmıyor. Acil yardım lütfen

https://files.fm/u/gaj3sh6rz Videoyu yükledim arkadaşlar , belki yardımı dokunur.
  2. C

Bios pilini çıkarıp taktım , güç bağlantısını söküp tekrar taktım , ekran kartı klipsi kapalı . Bios pilinin bitme durumu olabilir mi acaba ? Yeni pil alsam denesem mi diye düşünüyorum.
  3. C

Merhaba arkadaşlar . Dh sistemini kullanıyorum. Bilgisayarı uyku moduna almıştım . 1 saat sonra tekrar uyandırmak istediğimde uyku modundan çıkmadı . Daha sonra bilgisayarı kapatıp açayım dedim fakat bu kez ekrana görüntü gelmedi . Sisteme baktığımda ekran kartı fanlarının çalışmadığını gördüm ...
  4. C

Ekranda yeşil siyah görüntü oluşması

Arkadaşım sorunu çözdüm. Chorom'un ayarlar kısmından "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" tiki aktif , o yüzden sorun yaşanıyor.O tiki pasif yaparsan sorunun düzeleceğini görürsün. Expolerda vermeyen hatanın choremede vermesi beni düşündürmüştü zaten.
  5. C

Evet ekranı anlık tam ekran yapınca oluyor 1 sn sonra gidiyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Ekranı göndermek çözüm olmayacaksa hiç mağdur olup göndermesem mi acaba ?
  6. C

Arkadaşlar merhaba. İtopya'dan DA-SISTEM 4 aldım. Ekran kartı olarak MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı sipariş vermiştim. Anakart olarak MSI B450M PRO-M2 MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart aldım. Dİğer ürünler sistemdeki gibiydi.Sistem dün elime...
Top Bottom