Neler Yeni

Ekranda yeşil siyah görüntü oluşması

clit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Bulut
Arkadaşlar merhaba.

İtopya'dan DA-SISTEM 4 aldım. Ekran kartı olarak MSI Radeon RX 580 ARMOR 8G OC 8GB GDDR5 256 Bit
Ekran Kartı sipariş vermiştim. Anakart olarak MSI B450M PRO-M2 MAX 4133MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart aldım. Dİğer ürünler sistemdeki gibiydi.Sistem dün elime ulaştı ve sistemimi montaj ettim .Sorunsuz bir şekilde çalıştı.
Monitörümü incehesaptan James Donkey JD24FG1MS144 modelini aldım.
Sistemde söyle bir hata alıyorum.

Monitörü 144 Hz'e alıp , youtube'da videoları tam ekrana aldığımda ekranda yatay yeşil siyah çizgiler şeklinde görüntü oluşuyor. Bunun monitörle mi ,ekran kartı ile mi alakalı olduğunu
bilmiyorum. Ekran kartının sürücüsünü kaldırdım tekrar güncel sürücüsünü kurdum ama aynı problem devam ediyor.
İncehesap'a monitör ile ilgili yazdım,hem ölü pikselde vardı(beni çok rahatsız etmiyor ) hem de bu sorunu yazdım, onlarda göndermemi ve inceleme yapacaklarını söylediler. İncelemenin 20-22 gün süreceğini
söylediler.
Ben öğretmenim canlı ders veriyorum. Bu kadar uzun bir süre bilgisayarsız yapamam.
Bu yüzden oraya göndermeden önce sizlere sormak istedim. Ekran kartından kaynaklı böyle olabilir mi ? Belki yapmam gereken bir ayar vardır.
Ek'te paylaştım görüntüyü.

Şimdiden teşekkür ederim.

Ekler

• Hata.jpg
    Hata.jpg
    659.7 KB · Hit: 90

Chapin

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,086
İsim
.
Bunun aynısı bendede var sanırım genel bir sorun Youtube'da tam ekran izlerken oluyor değil mi? Tam ekrandan çıkınca geçiyor. Daha önce 3 farklı sistemde de bu sorunu gördüm.

Donanımsal bir arıza değil, eğer donanımsal olsaydı orda üstteki başlık yazısıda bozulurdu ve tam ekrandan çıkınca geçmezdi.

Ekler

• Ekran Görüntüsü (5).png
    Ekran Görüntüsü (5).png
    2.1 MB · Hit: 76

clit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ekranı anlık tam ekran yapınca oluyor 1 sn sonra gidiyor. Bazen oluyor bazen olmuyor. Ekranı göndermek çözüm olmayacaksa hiç mağdur olup göndermesem mi acaba ?

clit

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Emre Bulut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun aynısı bendede var sanırım genel bir sorun Youtube'da tam ekran izlerken oluyor değil mi? Tam ekrandan çıkınca geçiyor. Daha önce 3 farklı sistemde de bu sorunu gördüm.

Donanımsal bir arıza değil, eğer donanımsal olsaydı orda üstteki başlık yazısıda bozulurdu ve tam ekrandan çıkınca geçmezdi.
Arkadaşım sorunu çözdüm. Chorom'un ayarlar kısmından "Kullanılabilir olduğunda donanım hızlandırmayı kullan" tiki aktif , o yüzden sorun yaşanıyor.O tiki pasif yaparsan sorunun düzeleceğini görürsün. Expolerda vermeyen hatanın choremede vermesi beni düşündürmüştü zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,754
Üyeler
164,375
Son üye
my160128
Top Bottom