Neler Yeni

OBS oyun yakalama siyah ekranda kalıyor, yardım :(

tunazadeeq

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

çözemedin mi peki valo'yu? bu kadar çok insan yaşıyor bu sorunu ama çözebilen yok galiba :( ne umutlarla hayal kuruyodum şu sistemi alırken
Çözdüm sorunu. O attığım video ile.

echoes

80+ Bronze
Çözdüm sorunu. O attığım video ile.
yayın şeyini nvidia ekran kartı değil de işlemci kaynaklı olan x264 mü ne onu seçtim, sonra openGL geldi ama o da çözmedi sorunu, yine siyah ekranda kaldı. az önce denedim bunu da.

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
valorantta bende aynı siyah ekranı aldım. Lolde de var sanırım o siyah ekran sorunu duymuştum biryerden. Ama stemden aldığım oyunlarda vs çalışıyordu.

echoes

80+ Bronze
valorantta bende aynı siyah ekranı aldım. Lolde de var sanırım o siyah ekran sorunu duymuştum biryerden. Ama stemden aldığım oyunlarda vs çalışıyordu.
çok ilginç yemin ederim ya. hiç olmasa dicem tamam. çok nadiren ara sıra geliyo, alt tab yapıyorum o da gidiyo bu sefer

• Beğen
Reaksiyonlar: Krom

Krom

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,377
İsim
Krom
çok ilginç yemin ederim ya. hiç olmasa dicem tamam. çok nadiren ara sıra geliyo, alt tab yapıyorum o da gidiyo bu sefer
inceleme videosu yaparken kaydedememiştim oyunu, ekran yakalama açıp denemiştim :D

echoes

80+ Bronze
inceleme videosu yaparken kaydedememiştim oyunu, ekran yakalama açıp denemiştim :D
ekran yakalama'ya geçiyorum, onda obs görüntüsü geliyor önizleme ekranına, alt tab yapıp lol'e geçiyorum, onu da karartıyo bu sefer :D gittiği yeri batırıyo allahın cezası lol

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Programı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

Top Bottom