Arama sonuçları: *

1. PyTHooN

Micro Stuttering neden kaynaklı olabilir ?

Update'i kapattım,birazda böyle denerim. PSU olarakta 2.sistemimdeki 600W MSI Mag'i denediğimde yine işe yaramadı. Sanırım 750 W sağlam bi PSU alıp denemek gerekiyor.
  2. PyTHooN

Micro Stuttering neden kaynaklı olabilir ?

2 ay önce İtopyadan DA-G11 model hazır sistem satın aldım. Aldığım günden beri micro stuttering yiyip duruyorum ve henüz bir çözüm bulamadık veya çözümü yok. Farklı model AMD ekran kartlarına sahip arkadaşlarımda aynı sorundan muzdaripler. Garanti süresince yapılan tek şey ise format atılıp...
  3. PyTHooN

XFX RX 6700 10 GB ekran kartı

Aynı sorunu RX7700XT ile yaşıyorum.Sonuç ne oldu ?
  4. PyTHooN

Rx7700xt ve rx7800xt li sistem alınır mı ?

İnşallah almamışsındır. RX7700XT kullanan birisi olarak kesinlikle en azından ekran kartı olarak AMD'den uzak dur sakın ama sakın yaklaşma !!!!!
  5. PyTHooN

AMD RX 7700XT FPS Drop Yiyorum!!

driversızda kullandım bir işe yaramadı 1724178801 İtopya ile iletişime geçtim çözemezsem garantiye yollamak zorunda kalacam
  6. PyTHooN

2-3 defa denedim onu işe yaramadı zaten en son format attım yine işe yaramadı
  7. PyTHooN

Çözüldü✓ RX 7700XT Ryzen 5 7600 anlık takılma sorunu.

Bende normalde AMD ye sıcak bakardım ne kötüsü gardaşım millet NVİDİA fanatiği olmuş derdim. Bu saatten sonra AMD alanı dokuz köyden dokuz km kovalayıp yakaladıktan sonra kürekle başına vursunlar.
  8. PyTHooN

kaça sattınız ? bide satışı kolay oldu mu ?
  9. PyTHooN

Bazı oyunlarda 5-10 dk shader yüklemesi yapıp düzeliyor bazılarında düzelmiyor 1724177144 RDR2,Metro Exodus,Elden Ring ve Minecraft gibi oyunlarda saniyelik takılmalar yaşıyorum ve sürekli oynadığım oyunlar 1724177171 ssd driverını bulamadım ama ramleri denerim
  10. PyTHooN

BİOS ve Ekran kartı güncellemelerini ilk etapta DDU sonra AMD Celanup ile silip sırayla Full,Minimal,Driver only olarak tek tek indirdim daha sonra düzelmedi format atıp tekrar 0 dan titiz bir kurulum yaptım fakat bir işe yaramadı.
  11. PyTHooN

33 tl değil sistemi alırken bize sunulan kasalar çok rezalet modellerdi iyi bir kasa için extra 3k falan istiyorlardı
  12. PyTHooN

Hemen hemen aynı sistemde bende aynı sorunları yaşıyorum çözebildin mi ?
  13. PyTHooN

5.06.2024 Tarihinde İtopyadan DA-G11 Hazır sistem aldım. Sistemi aldığım günden beri driver kurulumlarını özenle yaptım yetmedi format atıp tekrar kurulum yaptım ama oyunlarda hala FPS Droplar yiyorum ve çok can sıkıyor. Yardım edebilir misiniz ? (Isı Değerleri CPU max:70 GPU max:60 Derece)...
  14. PyTHooN

RX 7800XT İYİMİ SİZCE??

oyunlarda anlık fps dropları yiyorum,adrenalinden herhangi bir özelliği aktif edince (Hyper-RX gibi) saniyelikte olsa droplar takılmalara,donmalara dönüşüyor.BİOS Güncelledim,Ekran kartı driverını önce DDU sonra AMD cleanup ile kaldırıp driver only,minimal ve full olarak 3 farklı ayarda tek tek...
  15. PyTHooN

RX 7800XT İYİMİ SİZCE??

yaklaşık 3 aydır RX7700XT Kullanıyorum fps drop ve yazılımsal problemlerden geçilmiyor kesinlikle alma !!!!
  16. PyTHooN

Oyunlarda FPS Drop Yiyorum

Merhabalar,Yaklaşık 2 ay önce İtopya üzerinden DA-G11 hazır sistemini satın aldım.Aldığım günden beri oyunlarda anlık FPS drop yiyorum.BİOS Sürümüm güncel,Isı değerleri İşlemci Max:70 Ekran Kartı:60 derece,AMD Adrenalin editionu DDU ile defalarca kez kaldırıp güncel olarak önce driver only sonra...
  17. PyTHooN

Bilgisayarda oyun oynarken kendini yeniden başlatıyor.

Merhaba arkadaşlar,2 ay önce İtopyadan DA-G11 sistem aldım.Geçenlerde elim HDMİ kablosuna çarptığı için ekranı kapandı ve tekrar açtığımda ekranda kırmızı noktalar belirdi,sonrasında kendiliğinden yok oldu.Bununla beraber bazı oyunlarda anlık FPS droplar yiyorum.Şimdi de oyun oynarken bir anda...
  18. PyTHooN

Ekranımda Kırmızı Noktalar Var

Merhabalar,geçen günlerde klavyenin kablosunu sökeyim derken elim HDMİ kablosuna çarptı ve ekranda kırmızı noktalar çıkmaya başlayıp ekran bi anda kapandı.Bilgisayarı resetledikten sonra görüntü gelmeyince HDMİ kablosunu Ekran Kartından söküp Anakarta taktım ve görüntü geldi.Sonra tekrar kabloyu...
  19. PyTHooN

EKRANIMDA KIRMIZI NOKTALAR VAR

Selam arkadaşlar,1 ay önce DonanımArşiv-G11 model hazır sistem almıştım fakat bugün başıma tat kaçıran bir olay geldi çok gerginim.RDR2 oynarken bi anda ekranda kırmızı noktalar belirdi ve ekran kapandı ne olduğunu anlayamadım ve sistemi yeniden başlattım.Sonrasında görüntü gelmeyince monitör...
  20. PyTHooN

Çözüldü✓ DeepCool AK400 Alınır mı ?

Arkadaşlar 2 günlük deneyimimi paylaşacağım,belki birilerinin işini görür.Normalde işlemcinin Turbo Boost'u açıkken stok fanla oyunlarda 85-90 derece arası takılan işlemcim,DeepCool AK400'ü kullanmaya başladıktan sonra 9-10 saat boyunca Elden Ring+Discord+Chrome+Wallpaper Engine gibi...
Top Bottom