Arama sonuçları: *

• Users: Zirko
  • Order by date
  1. Z

10k sistem önerisi (yalnızca kasa)

1.600 TL eklemiş oluyorum ve r5 2600 nedir hocam darboğazin dibini yapar .d
  2. Z

Tamamdır hocam teşekkür ederim bakayım bir.
  3. Z

Hocam belirttim yukarıda. Sadece kasa. Monitörüm var.
  4. Z

Merhabalar, 10k bütçem var sadece kasa için. Rtx li bir sistem önerecek var mı ?
  5. Z

Dart-1 kod alma şansımız bitti mi

Arkadaşlar öncelikle merhabalar. Abdullah'in paylaştığı posttaki dart-1 sistem kodu için halen şansımız varmıdır? Çünkü açıklama kısmında cuma günü yazan diye belirtmiş ? Ben mi yanlış anladım bazı arkadaşlar bitti falan demişte. Cuma günü yazan ilk 25 mi alacak o kodu yoksa şansımız yok mu...
  6. Z

350TL Civarı Kulaklık Önerisi

Gamepower kizaru'yu öneririm. Abdullah da incelemişti bakabilirsin YouTube dan gayet iyi.
  7. Z

14K Yayıncı Pc si Her şey dahil

https://www.itopya.com/teknopanda-karakiz-gigabyte-rtx-3060-ti-gaming-oc-8gb-ryzen-5-3600-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-geforce-rtx-raytracing-pc/ Dostum bende senin durumundayim yayın ve oyun anlamında beni üzmeyecek bir PC arıyorum. Bunu buldum mükemmel bir sistem ama stok yok . Stok geldiği...
  8. Z

Doların düşüşü neden PC fiyatlarını çok etkilemiyor ?

Sanmam fırsatçı teknoloji mağazalarımız sağolsunlar.... 1609317258 Aynen bende onu bekliyorum PC almak için
  9. Z

Abi madem yüksekten alınca indirim yapmamayi biliyorlar o zaman ucuzdan alıp dolar yükselince anında fahiş zam da yapmasınlar gerçekten fırsatçı bir millete sahibiz ..
  10. Z

Agalar öncelikle merhaba . Dolar 7.80 iken baktığım PC 10.000₺ idi. Anlık dolar kuru 7.34 iken yine 10.000₺ ne zaman yansıyacak bu düşüş PC'lere ?? Dolar çıkınca anında zam yapmasını biliyorlar hemde fahiş zamlar!!!
  11. Z

Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Rtx 3060ti li bir sistem pls :d
  12. Z

PC almak için aponun 3060 ti li PC çıkarmasını bekliyorum. Cidden bak 0 şaka..
  13. Z

Kesinlikle bi 3060Ti görmek istiyoruz.
  14. Z

Aga adam sürekli f/p yapıyor zaten bizim için . Çıtayı bı tık üste çıkarsa nolacak sanki . Uzun yıllar götüren bir PC için 2-3 k daha verilir yani . Bir de özelleştir kısmından herkes kendisine göre ayarlar yani 8-9 k olsa saydığım özellikli PC özelleştir kısmını kullanarak bı kaç parçaları...
  15. Z

Çok hakim olmamakla birlikte Abdullah'in karşılaştırma videosunda 10400 yerine ryzen almak daha mantıklı diyordu . Birçok karşılaştırma sonucu bunu söyleyince etkilendim.
  16. Z

Onu kullanmam için b490 kullanmam gerek heralde Ramin daha iyi olabilmesi için falan. Yine aynı para . Render , yayın vs. Ryzen 5 3600-3600X daha mantıklı.
  17. Z

Kral hem yayın odaklı hem de oyun odaklı bir PC on numara olur . Ryzen 5 3600 veya 3600X Gigabyte RTX 3060Ti gaming Ram de (8x2) 16 GB 3200 MHz falan olursa tadından yenmez. Aşağı yukarı böyle bir PC 10.000₺ oluyor diğer bileşenleri ile . Sen de güzel bir indirimli yaparsan söz veriyorum...
Top Bottom