Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Stok olsun da yeter.
Abim şöyle bir üst düzey rtx3060 ti lı bir sistem toplasan efsane olur.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.
Alıntıyı görüntüle
Md 2 den bir tık daha iyi 6000 tl ye kadar md li yada 5500 tl ye kadar md siz bir sistem bekliyoruz.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Abi sıkı takipçinim yaklaşık 2 haftadır hahahah lütfen alıma bir kısıtlama getirsinler 1 er 1 er alsınlar parayı biriktirdimArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Monitör + kasa olucak demeArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Monitör +kasa olucak demeArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
PC almak için aponun 3060 ti li PC çıkarmasını bekliyorum. Cidden bak 0 şaka..Abim şöyle bir üst düzey rtx3060 ti lı bir sistem toplasan efsane olur.
10400f+1660 superArkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle
Reis Patriot kullanma yanarız.Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.
Alıntıyı görüntüle