Yeni Fiyat Performans Sistemim İçin İstekleriniz

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
Reaksiyon skoru
43,062
Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

NOT: Bu konu ciddi bir konudur konunun dışında yorum yapmayın uyarı alırsınız.

50k like.jpg

Abdullah adam dur artık.. 2. Elde sistem satamıyoruz. 😢

İroni amaçlı yazdım, cidden DA sistem çıkarınca satış yapamıyorum, tabii İ5 2500+RX 460 sistemi 4000 TL satanlar hiç kazanmasa da olur.

Tabii ki böyle düşünmek çok yanlış, DA Sistemlerinden bir çok kişi yararlanıyor, bu tabii ki çok iyi bir şey. Tek ricam bu sistemleri 5K alıp, 7K satanların önüne geçilmesi yönünde.

Arkadaşlar 50K like geldi ve yeni sistem için kolları sıvadım. Yorumlarda ihtiyaç duyduğunuz sistem özelliklerini kabaca yazmanızı istiyorum. ÖRNEK "B işlemci + C ekran kartlı sistem" veya daha detaylısını yoruma yazabilirsiniz.

Alıntıyı görüntüle
abi arkadaşım 3500x li 1660 superli sistem arıyor buna yakın yapsan çok iyi olur hem böyle isteyen çok var

1- İ510400F + RTX2060
---------------------------
2- R5 3500X + 5600XT
---------------------------
3- İ310100F + 1650 Super
-----------------------------
4- R5 3500X + 1660 Super
--------------------------
5- R5 3600 + 1660Tİ

Son düzenleme:

Alıntıyı görüntüle
144hz monitör olsun geirsi sende Abdullah Abi

Alıntıyı görüntüle
1660 Super ve İ5 10400F Veya R5 3600 bir sistem ?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,495
Üyeler
183,845
Son üye
nemesis060
Geri