Arama sonuçları: *

• Users: ouzz
  • Order by date
  1. ouzz

Yardım Numaramla Mediamarkt'tan sipariş verilmiş

Adres İstanbul Pendik ve çevreme sordum kimse bi şey sipariş etmemiş. Adamlar benim numaramla alışveriş yapıyorlar. 1735818339 Herhangi bir sorun cıkar mı en kötü ne olabilir ki
  2. ouzz

Yardım Numaramla Mediamarkt'tan sipariş verilmiş

Yılbaşı gecesi Mediamarkt'tan sms geldi siparişiniz alınmıştır şu linkten takip edebilirsiniz diye. Ben de scam olabilir diye umursamadım. Bugün kolaygelsin kargodan sms geldi takip linki attılar. Mediamarkt canlı desteğe sipariş numarasını sorduğumda cidden Airpods 4 satın alınmış. Sipariş...
  3. ouzz

Yardım Aula f75 kargo olayı

7 kasımda verdim siparişi yarın geliyor aras kargoyla. daha dün gümrükten çıktı kargo
  4. ouzz

RDR 2 178 TL Alınır mı? ?

Dediği doğru kanka ben de öyle hesap aldım zaten aile moduna alıyorlar sadece kütüphaneye girebiliyosun eğer şifre değişirse de satın aldığın site üzerinden adama mesaj attığında yeni hesap veriyor tlou, cp2077, mortal kombat 1, fc 24, ac mirage aldım öyle
  5. ouzz

❌İndirim Bitti! Acer NITRO VG240YM3BMIIPX 23.8" ZEROFRAME IPS 180HZ 1MS 250NIT MONITOR 3300 TL

Dp kablosu ile bağladığımda aynısını ben de yaşadım kablodan kaynaklı diye düşünüyordum
  6. ouzz

İnternet kafede çalışmak

Espor arena bahsettiğim yer mahalle arasındaki sıradan internet kafe değil ortamı güzel. Hem boş durmaktan iyidir diyorum. 1722330467 Dümenden aynı takımı tutarım adamla
  7. ouzz

İnternet kafede çalışmak

Bilgisayar konusunda yeterli bilgiye sahibim fakat sunucu konusunda pek bilgim yok. İnternet kafede çalışan birinin neleri bilmesi gerekir? Örneğin CCBoot, iCafeMenu gibi şeyler bilmeli miyim? Kafe sahibinin gözüne nasıl girerim ilk konuşmada? Her türlü tavsiyenize açığım.
  8. ouzz

❌İndirim Bitti! i3 12100F ARC A750 Sistem 12.999 TL 🔥🔥🔥

Rdr2 benchmark testinde 83 fps görüyorum aynı sistemle. Obs yüzünden kayıp olmuş olabilir youtube testlerinde. 1721438771 2023 eylülde 11 bine almıştım şimdi dolar kuru yükselmişken bu fiyatın altı zor gibi.
  9. ouzz

Windows lisans anahtarının bize sunduğu özellikler nedir biri açıklayabilir mi ?

Kişiselleştirme ayarları mesela koyu tema gibi özellikler lisans olmadan kullanılmaz
  10. ouzz

Masaüstü pc önerisi 18-21k

4060 alıp dlss açarak görüntü kalitesinden ödün verip 3070 Ti ile hemen hemen aynı fps alacak. Güncelliği önemli değil oynarken gördüğün görüntünün kalitesine ve fps'ine bakarsın. Ödenen paranın hakkını versin sistem.
  11. ouzz

IPS monitörde film izlemek çok keyifsiz değil mi?

Arkadaşım va kullanıyor ben ips. Gelip benim bilgisayara baktığında siyahlar ne kadar net renkler ne kadar canlıymış diyor. Ben onun monitöre baktığımda kör oluyorum resmen. Renkler bozarmış siyahlar gri ve ışık sızmalarıyla dolu. İyi ki ips almışım diyorum.
  12. ouzz

Sırf Logo'dan dolayı HP Almayacağım

Gayet sade ve şık duruyor diğer markalara göre. Bunu alan insan illa oyun oynayacak değil belki bir editör belki bir mühendis kullanacak ve rgb ışıklar renkli desenler istemiyordur?
  13. ouzz

Millenicom dolandırıcılığı

Xiaomi Mi Note 10 Lite
  14. ouzz

🔥İndirim Giriş seviyesi işlemci ihtiyacı olana güzel fiyat 12100F

İkinci elde kutusuz fansız 1800 2000 civarına satılıyor bütçesi olmayan ikinci el de bakabilir şu an kullandığım işlemci gayet yeterli Ryzen 5 5500'den yüksek performans veriyor
  15. ouzz

Millenicom dolandırıcılığı

Nası yani
  16. ouzz

Çözüldü✓ 1.5 - 2K Bütçeye BT Kulaklık (Kulak içi)

9 aydır SoundPeats Capsule3 Pro kullanıyorum Amazon'dan almıştım. Ses kalitesi olarak gayet güzel zaten LDAC desteği var yani Android telefonlarda 990 kbps kalitesinde şarkı dinletiyor. Sürücüsü büyük bassları tatmin edici. ANC ve şeffaf modları var ben başarılı buldum. En güzel kısmı da...
  17. ouzz

Yardım Modemime bağlı onlarca bilinmeyen cihaz var

WPA2 ve AES şifreleme kullanıyor bu modem. Yani diğer modemlerdeki şifrelemeden bi farkı yok. WEP değil ki bu dediğin gibi kolay kırılsın. WPA2 kullanan her modeme bağlanılabilir demek bu. Bildiğim kadarıyla brute force dışında WPA2 kullanan bi modemin şifresini bulmanın yolu yok.
  18. ouzz

TP Link VC220-G3u
  19. ouzz

Evde şu anda kimse interneti kullanmamasına rağmen film izlerken takılınca modem arayüzünden kimin kullanıdığına bakmak için girdiğimde gördüğüm manzara karşısında şok oldum. Onlarca farklı MAC adresinden Unknown cihaz bağlanmış ve 2 günde 300 gb veri indirmiş ve 63 gb yükleme yapmış fakat bu...
  20. ouzz

4TB SSD 902TL bu nasıl mümkün olabilir?

Sonuç nedir hocam
Top Bottom