Neler Yeni

Sırf Logo'dan dolayı HP Almayacağım

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Doğru kararı vermişsin, bende geçen haftalarda aldım, ürün geldi ve açınca o logo gözüme çarptı ilk olarak. O kadar kötüydü ki.... Hemen evden çıkarak kargo şubesine gittim iade ettim. :monkahmm:

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Aslında öyle evet. 2.ele yönelebiliriz. Tabii sıfırdaki hüküm onda da geçerli mi bilmiyorum. Gerçi para gitmiyor onlara. Zaten iş işten geçmiş.

Yani 2. El ilede aynı mantık, sonuç olarak Amd bir işlemciyi sen satıcı bir mağazadan alıyorsun. Bu mağaza bir toptancıdan o toptancıda markanın kendisinden almış ithal şekilde vs. Para çoktaaan gitmiş oluyor sen alana kadar pek alakan kalmıyor.

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,324
İsim
Semih Boran
Yani 2. El ilede aynı mantık, sonuç olarak Amd bir işlemciyi sen satıcı bir mağazadan alıyorsun. Bu mağaza bir toptancıdan o toptancıda markanın kendisinden almış ithal şekilde vs. Para çoktaaan gitmiş oluyor sen alana kadar pek alakan kalmıyor.
Tamam ama, o veriyor onlara parayı. Ben ise ondan alıyorum. Ha, burada sıradan kişiden almaya bakardım.

Deepnise

80+
Arka tasarımı böyle olmalıydı kesinlikle
Yahu arka tasarımı çok berbat ama attığın görüntünün bu arada :D Güçlü, elit bir cihaz yerine cafcaflı süslenmiş ucuz oyuncu ekipmanı gibi duruyor yapma 🖐️

Logosunu beğenmediğin laptop arka kısım olarak daha başarılı.

soul

80+ Silver
dostum o kapaktaki tasarım neyine yarayacak gerçekten çok mu önemli senin için anlamadım.
fps'in mi yükselecek :D
bende sadeliği seviyorum bu modellerin arkasında sadece omen yazan modeller bana göre çok daha hoş duruyor.

newaziz

80+ Bronze
Bu laptopu alacaktım ama inanın ki logo o kadar basit duruyor ki ve anlamsız.. Eski omen logosu olsaydı daha iyi olurdu. En azından güzel ve şıktı.. Bu logo ibaresi gerçekten bana aşırı anlamsız ve gereksiz geliyor bu yüzden almayacağım ve hatta bunu HP ye yazacağımAlıntıyı görüntüle
download.jpg Evet o logo olmamış.

YazılımKafa

80+ Silver
İşlemci ve ekran kartı üreticilerinin hepside boykota giriyor o halde. Bu durumda bilgisayar namına hiç bir şey almamalıyız.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum insanların fikirleri olabilir, beğenmeyebilir sorun yok. Ama sen gelip bunu böyle bir konu olarak açarsan, heleki konu dışı değilde ana kategorilerden birine. Bir güzel dalgasıda geçilir.

Böyle boş konuları ana konulara açılmasından dolayı başkaları yardım alıcak iken alamayabiliyor, onların ne suçu var ?
Aynen öyle. Boş konular ana ekranda yer kaplıyor

Froxy78

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammet
Bu laptopu alacaktım ama inanın ki logo o kadar basit duruyor ki ve anlamsız.. Eski omen logosu olsaydı daha iyi olurdu. En azından güzel ve şıktı.. Bu logo ibaresi gerçekten bana aşırı anlamsız ve gereksiz geliyor bu yüzden almayacağım ve hatta bunu HP ye yazacağımAlıntıyı görüntüle
Hp victusun eşgal

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
Sorun sana göre logoda bana göre parada

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Sanırım laptopu cafelerde gezdireceksin

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Gayet sade ve şık duruyor diğer markalara göre. Bunu alan insan illa oyun oynayacak değil belki bir editör belki bir mühendis kullanacak ve rgb ışıklar renkli desenler istemiyordur?

Top Bottom