Neler Yeni

İnceleme Hp Victus16 14700hx rtx4060 Kullanıcı Deneyimi(4.ay editi Ptm7950 uyguladım.)(ilk mesaj güncel)

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Klavyeler de RGB var diye biliyorum omen hubun içinden light studio uygulamasıyla ayarlanabiliyordu. Benim victus s0053nt modelinde de rgb yok yazmışlar ama omen hubdan RGB ayarı yapılabilir.

vada

80+
Klavyeler de RGB var diye biliyorum omen hubun içinden light studio uygulamasıyla ayarlanabiliyordu. Benim victus s0053nt modelinde de rgb yok yazmışlar ama omen hubdan RGB ayarı yapılabilir.
Teşekkürler ama bu modelde yok.hp web sitesinde de olmadığı yazıyor.omenhubda da denedim ama yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Ghost Rilley
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik, Bilgisayar Teknik Servis
Teşekkürler ama bu modelde yok.hp web sitesinde de olmadığı yazıyor.omenhubda da denedim ama yok.
Evet baktım şimdi HP özellikler sayfasını epey güncellemişe benziyor.

Crashris

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mah Kar
hocam merhaba ptm uygulamak garnti boızuyor değil mi ? bide bu 28bin puan alırken ptm hariç throttle stıop ya da makine üstünde aynı ayarları yaptınız paylaşır mısınız ? benim bmakine 5 aylık 21bin puan aldım r23 ten :S:S

vada

80+
Hyperthreading kapalı 45 watt limitle 140uv ile 3200rpmde sessiz ve ideal perf.tan devam.

vada

80+
hocam merhaba ptm uygulamak garnti boızuyor değil mi ? bide bu 28bin puan alırken ptm hariç throttle stıop ya da makine üstünde aynı ayarları yaptınız paylaşır mısınız ? benim bmakine 5 aylık 21bin puan aldım r23 ten :S:S
10dklik test değil duration off yapın.
Biostan sanallaştırma kapalı.(Core isoyu kapatıyor dolaylı)
28.5 ta stabil olmayan UV vardı -175 gibi.
160uv mavi ekran vermeyen en son değer.
Ama şu an -130da kullanıyorum.Alttablarda takiliyormus hissi veriyor yuksek uvler.Bu değerde 27.4 multi 2082 single aldı.taze macun ya da ptm ile bu degerleri almalısınız.test sırasında fanlar Max hep.

xTURANN

80+ Silver
Konu bir tık canlanmış, bende 1.5 yıldır kullanan biri olarak bir kaç deneyim sunayım ;

1 Kere bakım görmedi, bu yüzden boşta 50 - 55 - 60 derecelerde çalışıyor. Omen Yazılımı berbat, pil modunu tasarrufa çektiğimde fanlar 0'a - 1000 rpm'e düşüyor. Boştayken. Performansa çektiğimde de 3000 RPM'lere çıkıyor ve durmak bilmiyor.

70 Dereceden itibaren fanlar 5000 RPM'e çıkıyor. Manuel moda alıyorum, belirlediğim limitlere asla uymuyor. BF1 Oynarken, 90 - 95 derecelere çıktı, sıcaklık limiti koydum ( 70 derece ). BF1 Özelinde fps farkı hiç olmadı. Hatta FPS limiti koyuyordum, onu da kaldırdım. Yani mantıken artmış oldu FPS'ler. Hala bakım yapmadım ve şu günlerde CS2 oynuyorum, 4:3 + en düşük ayarlarda 100 - 120 FPS alıyorum ve çok sıkıntılı geçiyor maçlar.

Kısacası, F/P. Bakımlarını zamanında ve iyi yap, zorlama, uzun yıllar götürür.

vada

80+
Sıcaklık limiti nasıl koydunuz,cs2de 400 civarı alıyorum ben ama yine de val0rant kadar akıcı değil

Top Bottom