- Konu Sahibi Konu Sahibi
Fotoğraflara bak bakalım benim bilgisayarda da öyle mi. Ben bir sorun göremedim.Hala aklım o giriş tuşunda. Hiç mi kimse ses çıkarmadı yani.
Fotoğraflara bak bakalım benim bilgisayarda da öyle mi. Ben bir sorun göremedim.Hala aklım o giriş tuşunda. Hiç mi kimse ses çıkarmadı yani.
Normal giriş tuşunun sağında sadece Led yanıyor sol tarafında sadece ışığın kendisi geliyor.Fotoğraflara bak bakalım benim bilgisayarda da öyle mi. Ben bir sorun göremedim.
Normal giriş tuşunun sağında sadece Led yanıyor sol tarafında sadece ışığın kendisi geliyor.
Kal yenin rengini beyaz yap daha iyi anlarsın.
Atarım kardesim evet klavye hissiyat ve sesine bnede hayranım bu cihazın.hocam galiba bu modelin klavye sesi çok güzel çıkıyordu klavye test sesi atarmısın
belki 10+ fazklı model msi laptop test etmişimdir en güzel klavye sesi buyduAtarım kardesim evet klavye hissiyat ve sesine bnede hayranım bu cihazın.
Ben 3 modelini kullandım. titan vector birde eski gp serisinden.belki 10+ yakın msi test etmişimdir en güzel klavye sesi buydu
40 dan fazla gmaing laptop kullandım en güzel ses buydu.belki 10+ fazklı model msi laptop test etmişimdir en güzel klavye sesi buydu
dogrudur hocam benimde stajda fazla fazla elime msi geçti gerçekten sesi ayrı güzeldi yanlıs hatırlamıyorsam mekanik klavye gibi sesi vardıBen 3 modelini kullandım. titan vector birde eski gp serisinden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
40 dan fazla gmaing laptop kullandım en güzel ses buydu.
Evet ama çınlama yada ciddi anlamda mekanik sesi yok çok hoş ve orta düzeyde sesli yani çevrendekileri yada seni rahatsız etmez space tuşu hariçdogrudur hocam benimde stajda fazla fazla elime msi geçti gerçekten sesi ayrı güzeldi yanlıs hatırlamıyorsam mekanik klavye gibi sesi vardı
Böyle ya.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Cihazda beyaz rengi yok Ben servisi ayıkayım da klavyeyi değiştirteyim polonya servisine
F tuş takımının rakamları ksımında çok hafif ışık var. Servise belirteyim de bakalım napacak MSI polonya servisi.Böyle ya.
Giriş tuşunun yarısı yanıyor yarısı yanmıyor ayrıca f12 de yarım yanıyor.
Ben de de aynısı var işte. Böyle üretmişler.F tuş takımının rakamları ksımında çok hafif ışık var. Servise belirteyim de bakalım napacak MSI polonya servisi.
İnan diğer laptoplarda daah sönük ve hiç yanmayan kısımlar var başka markalarda. Bunada şükürBen de de aynısı var işte. Böyle üretmişler.