Arama sonuçları: *

1. C

12.000 TL Telefon önerisi...

2.el mi10 pro,mi10 ultra
  2. C

15k telefon önerisi?

2.el mi11 ultra
  3. C

Sıfır alınan motorsiklete sigorta ve ruhsat çıkarmazsak olur mu ?

Evet kesinlikle böyle oluyormuş,sorunum çözüldü teşekkür ederim.
  4. C

Evet aynısını dediler,sigorta yapmadan satış tamamlanmıyor dolayısıyla olmaz dediler.
  5. C

Kredi kartı ile alıyorum,konu ile ilgisi yok hocam. 1703837105 Sigorta da yaptırmazsam olur yani ? Ocak ayında fatura kesilecek ve Haziran'da satacağım.Yani 6 ay öylece yatacak.
  6. C

Merhaba arkadaşlar, sıfır motorsikleti ( vade farksız 12 ay taksit ile ) bayiden çıkarmadan bayi vitrininde veya bayinin 1km uzaklığındaki evimde muhafaza etmek ve yatırım amaçlı Haziran ayında satmak için motorsiklet almak istiyorum.Bu durumda diğer giderleri yaptırmak zorunda mıyım? Bayi...
  7. C

200K Alınabilecek en F/P Motorsiklet?

Dominar400ug aldım arkadaşlar, tek kelime ile dehşet.Accayip hoşuma gitti.
  8. C

R25 sıfır quichshifterli buldum bir tane 255 e ama kredi kartına vade farksız taksit yapmıyor:/
  9. C

Dominar 400 ug de tek silindir:/
  10. C

Hocam baktım şimdi 250 Duke maks hız 144 görüyor daha önce sattığım rs200 bile 147 yi görüyor o yüzden vazgeçtim aradaki 100k fiyat farkına değecek ne var benim gözden kaçırdığım ?, dominarda kredi kartına vade farksız taksit yok :/
  11. C

Tek silindir olması düşündürüyor sadece,artık çift silindir birşeyler istiyordum sanki 😀
  12. C

2024 yeni kasa Duke 250 de karar verdim,205 bin TL ve tüm tutarı karta vade farksız taksit yapıyor, Ocak 15 gibi teslim.Sizce mantıklı mı ?
  13. C

Farketmez Hocam
  14. C

Cfmoto sr250 ler var mesela, 146k kredi kartına da 8-12 ay taksit yapıyor.Ama araştırdığımda orijinal lastikleri çok kötü direkt değiştirmek gerekiyor deniyor +10k daha eklenir bu durumda,etti 156,noter plaka sigorta derken etti 160 motorun bakım aralıkları çok kısa 500kmde bakıma girdi sonra 1k...
  15. C

Selamlar,rs200 sıfır alıp 12k kilometre yaptıktan sonra sattım.Bütçemi 200k olarak belirleyip tarz,marka,model farketmeksizin alabileceğim en mantıklı ( parça fiyatı,piyasası,bakım ücretleri,yakıt vs ) motorsiklet ne olur acaba ? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  16. C

🔥İndirim Nice T5 Termotti Çelik Termos Bardaklı Özel Filtre Kahve Makinesi 1.127TL

Ben sıfır kapalı kutu kargo dahil 750 e satıyorum
  17. C

Yardım Bu Notebook'u aldım HO/GO ?

https://www.atlantisbilgisayar.net/urun/lenovo-ideapad-1-amd-ryzen-7-5700u-24gb-1tb-ssd-82r4006ftra011-fdos-15-6-tasinabilir-bilgisayar-36148 13.900 e 3 ay ötelemeli 6 taksit aldım. Ho/go ?
  18. C

Yardım Ali express'ten ürün aldım wp'yi böyle bir mesaj geldi

Çanta almıştım satıcı aynı böyle yazdı,bende yazdım tcmi 2 ayı geçti bir sorun olmadı arada olabiliyor böyle.
  19. C

Yardım Ali express'ten ürün aldım wp'yi böyle bir mesaj geldi

Kimlik numaranı yazsan yeterli olur,bende daha önce vermiştim.
Top Bottom