Arama sonuçları: *

1. K

Yardım Trendyol cüzdan indirimi

Trendyol cüzdan hesabı açtım para gelmedi ayrıca bildiğiniz para alma tekniği vs. varsa verebilirmisiniz?
  2. K

Yardım Hepsiburada indirim kodu var mı?

Teşekkür ederim evet 5 tl veriyor
  3. K

Başka bildiğiniz indirip kodu vs. varmı?
  4. K

https://www.hepsiburada.com/sony-mdr-ex155apw-mikrofonlu-kulakici-kulaklik-beyaz-p-HBV00000GSJTQ bu ürünü alacağım indirim kodu varmıdır bu ürüne uygun? Ya da nasıl elde edebilirim??
  5. K

Arka planda müzik değiştirilemiyor

Her şey için geçerli mesela oyundayım. Bu demiş olduğum gibi herhangi bir oyun olabilir, veya masaüstü. Ne zaman fn kısayollarından müzik değiştirmeye çalışsam değişmiyor, illa Spotify penceresini açıp değiştirmem lazım. Kısayollarda bir sıkıntı yok çünkü Spotify penceresi açıkken de...
  6. K

İntel 11. Nesil Çıktı Mı?

Yoo Evet Yok artık Belki Evet Yedim de geldim (tam uyuşuyor itiraz yok)
  7. K

5000 tl hazır sistem önerisi

Tam olarak ne için kullanacaksınız?
  8. K

5000tl yi bir tık geçmeniz gerekiyor hocam aksi taktirde bu yazımın altında bulunan sistemden yarı yarıya daha düşük performans sunan bir sistem alabilirsiniz sadece: https://www.incehesap.com/nemesis-10100-fiyati-42798/ Seçeneklerden ssd yi Toshiba, Rami Adata yapın He birde anakartı h410m k...
  9. K

Kusura bakmayın hocam görmemişim.
  10. K

https://moleculepc.com/urun/hazir-sistemler/amd-hazir-sistemler/carbon-v1/ tam 5k
  11. K

İşlemci fanı BIOS sıfırlanmasına rağmen çalışmıyor. Bilgisayara elektrik gitmemeye başladı

Aynı sistemden var, öyle yapacağım. 1614924132 Peki hocam BİOSa tam giremememizin sebebi bu olabilir mi ?
  12. K

İşlemci fanı BIOS sıfırlanmasına rağmen çalışmıyor. Bilgisayara elektrik gitmemeye başladı

Son çare o olacak büyük ihtimalle, ama başka kurtuluş yolları var mıdır ? Başka bir parça (PSU) veya kablolarında sıkıntı olabilir mi ? Nasıl tesipit edebilirim?
  13. K

İşlemci fanını yanlışlıkla kapattık bu nedenle bir daha açılmadı. BIOS'u anakartın pili ile sıfırladık. Oldu ama Q-flash menüsünden bir türlü BIOS menüsüne geçiş yapamadık. Bu nedenle BIOS kurulum yarım kaldı. Ardında 6-7 saat sonra yine fan çalışmamaya başladı. Bir süre sonra ise bilgisayara...
  14. K

İşlemci fanı BIOS sıfırlanmasına rağmen çalışmıyor

BIOS'u anakartın pili ile sıfırladık. Oldu ama Q-flash menüsünden bir türlü BIOS menüsüne geçiş yapamadık. Bu nedenle BIOS kurulum yarım kaldı. Ardında 6-7 saat sonra yine fan çalışmamaya başladı ne yapılması gerekiyor. Anakart: H410M H (Gigabyte)
  15. K

2.EL R9 380 R3 1200 Darboğaz yaparmı?

2.el r9 380 ve r3 1200 almayı düşünüyorum darboğaz yaparmı?
  16. K

RX560+R3 1200 Darboğaz Yaparmı?

alabileceğim başka alternatif kart var mı? O fiyat bazında*
  17. K

RX560+R3 1200 Darboğaz Yaparmı?

Elimde R3 1200 var üstüne rx560 almayı düşünüyorum darboğaz yaparmı?
Top Bottom