eski bi video stokta yok olsa bu fiyat olmaztam 5kCarbon v1 – MoleculePC
moleculepc.com
Kusura bakmayın hocam görmemişim.eski bi video stokta yok olsa bu fiyat olmaz
bu videoyu gördüm benim fiyat skalamı bi tık aşıyor yinedede saolunKusura bakmayın hocam görmemişim.
5000tl yi bir tık geçmeniz gerekiyor hocam aksi taktirde bu yazımın altında bulunan sistemden yarı yarıya daha düşük performans sunan bir sistem alabilirsiniz sadece:bu videoyu gördüm benim fiyat skalamı bi tık aşıyor yinedede saolun
haklı görünüyorsunuz yapacak bi şey yok eğer daha iyi bi seçenek bulusanız söyleyin benim bi süre daha düşünmem lazım5000tl yi bir tık geçmeniz gerekiyor hocam aksi taktirde bu yazımın altında bulunan sistemden yarı yarıya daha düşük performans sunan bir sistem alabilirsiniz sadece:
Seçeneklerden ssd yi Toshiba, Rami Adata yapınNemesis | Intel i5-12400F | 16 GB DDR5 | Gigabyte RTX 4060 8 GB | 512 GB SSD Hazır Sistem - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
He birde anakartı h410m k yapabilirsiniz daha uyguna gelecektir.
Tam olarak ne için kullanacaksınız?haklı görünüyorsunuz yapacak bi şey yok eğer daha iyi bi seçenek bulusanız söyleyin benim bi süre daha düşünmem lazım
oyun için ama öyle high grafilere ihtiyacım yokTam olarak ne için kullanacaksınız?
maalesef piyasa sürünüyorFiyatına değecek bir sistem yok.