Arama sonuçları: *

1. K

Çözüldü✓ GTX 1050 Ti oyunlarda beyaz ekran veriyor

Hocam format attım bir fark olmadı psu değiştireceğim teşekkürler.
  2. K

bu arada kontrol ettim psu Platoon 400w psu hocam
  3. K

Evet hocam nvidia nın sitesinden en son GameReady sürücüsünü yükledim daha Sonra Studio sürücüsünü de yüklemeyi denedim ama sorun devam ediyor hala daha. Format ile çözülme ihtimali var mı acaba ?
  4. K

Hocam markasını hatırlamıyorum ama 400w psu ve rx 570 kullanmıştım geçen yıl bu psu ile
  5. K

herkese iyi akşamlar bugün bilgisayarıma gtx 1050 ti taktım eski amd driverini ddu ile kaldırdım ve nvidia driverini kurdum ama cs2 ya da far cry 3 e girerken sürekli beyaz ekran veriyor ve bilgisayar donuyor ses var ama herhangi bir işlem yapamıyorum sorun ne olabilir ? Asus A320M-K Ryzen 3...
  6. K

Çözüldü✓ M2 ssd boot menüde görünmüyor

Ömcelikle iyi günler sorunum şöyle başladı 1 ay önce ekran kartım bozulmuştu ekran kartı bozulduktan sonra bilgisayarı hiç açmadım bugün apu olan amd athlon 200ge vega 3 isimli işlemciyi aldım bilgisayarımı açtığımda direkt olarak bios a atıyor ve m2 ssd mi görmüyor donanımım şöyle Asus prime...
  7. K

Yardım dizüstü bilgisayarıma format atacam

Hocam dizüstü bilgisayarlarda genellikle format işlemiden sonra anakart otomatik olarak etkinleştiriyor windows u ama siz laptop u alırken içinde windows kurulu gelmiş olması da önemli bir faktör 1693785957 Ya da km spico programı ile sorunsuz aktifleştirebilirsiniz windows u
  8. K

hazır kasa işletim sistemi seçmek zorunlu mu

Hocam rufus programı ile windows iso dosyalarını usb belleğe bootlayabilirsin çok zor bi işlem değil zaten youtube den bulabilirsin videolarını
  9. K

Çözüldü✓ EKRAN KARTINI TAKINCA PC AÇILMIYOR

Tamamdır hocam alacağım zaman tekrar konu açarım buradan yardımlarınız için sağolun siz de kendinize iyi bakın
  10. K

Yardım herhangi bi dizi izleyemiyorum

Hocam modem arayüzüne girip oradan engellenmiş olan siteler veya zararlı olabilecek siteleri iptal edip deneyin
  11. K

Monitörümde 144hz Üstüne Çıkınca Çizgiler Oluşuyor

Hocam durum monitör gibi görünüyor eğer garantisi devam ediyorsa direkt garantiye yollayın
  12. K

Öyle yapacağım hocam teşekkür ederim 1693785062 Hocam rx570 1050 ti dan daha performanslı diye biliyorum oyüzden rx570 alacağım teşekkür ederim
  13. K

Bağladığınız diğer monitör ile 144 hz de mi denediniz peki?
  14. K

Hepinize teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için :)
  15. K

Hocam ekran kartınızdan hangi çıkıştan görüntü alıyorsunuz? Kabloyu değiştirip deneme şansınız var mı?
  16. K

Hocam başka bir ekran kartı denedim muhtemelen ekran kartımdan kaynaklanıyor 1693784580 Ne önerirsiniz hocam ekran kartı için r3 1200 ile maksimum performans alabileceğim
  17. K

Hoi4 mü yoksa bu oyunlarmı

Benim diğer oyunları alın tavsiyesi vermemin sebebi bütçenizi en karlı şekilde değerldirmenizi istememdi ama fiyatı artar diye bi düşüncen varsa benim tavsiyem sona eriyor burada maalesef :d
  18. K

Hoi4 mü yoksa bu oyunlarmı

Hocam benim de witcer 3 te 1.5k saatim var ama normalde 1.5k saat oynanılcak bir oyun değil biraz kendi oyun zevkinize göre düşünürseniz doğru oyuna karar vermeniz daha kolay olur ya da isterseniz youtube dan gameplay izleyebilir karşılaştırabilirsiniz :)
  19. K

Hocam tv ile deneme şansım var deneyip sonucu paylaşacağım 1693784309 Hocam tv ile denedim sonuç tamamen aynı 1693784373 Hocam radeon hd5450 ekran kartı buldum takınca açılıyor windows a geçebiliyorum ama o ekran kartını takınca kırmızı kırmızı çizgiler çıkıyor monitör de
  20. K

Şuan arıyorum olması lazım bulabilirsem deneyip haber vereceğim hocam
Geri