Çözüldü✓ EKRAN KARTINI TAKINCA PC AÇILMIYOR

Hocam tv ile deneme şansım var deneyip sonucu paylaşacağım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hocam tv ile denedim sonuç tamamen aynı

Hocam radeon hd5450 ekran kartı buldum takınca açılıyor windows a geçebiliyorum ama o ekran kartını takınca kırmızı kırmızı çizgiler çıkıyor monitör de
Büyük ihtimalle ekran kartın tamire ihtiyacı var. Onarıma da iyi fiyat isterler o paraya 2.el güzel kart alırsın.

bendede aynı sorun vardı hocam tamirciye götürmüştüm fortmat atmıştı düzelmişti vallahi keşke yardımcı olabilsem
Hocam başka bir ekran kartı denedim muhtemelen ekran kartımdan kaynaklanıyor

Büyük ihtimalle ekran kartın tamire ihtiyacı var. Onarıma da iyi fiyat isterler o paraya 2.el güzel kart alırsın.
Ne önerirsiniz hocam ekran kartı için r3 1200 ile maksimum performans alabileceğim

Hocam başka bir ekran kartı denedim muhtemelen ekran kartımdan kaynaklanıyor

Ne önerirsiniz hocam ekran kartı için r3 1200 ile maksimum performans alabileceğim
Ufak bir araştırma sonucu nvdia tarafında 1050ti amd tarafında ise rx570 ile maksimum verimlilik alırsın.
Normalde 1060 derdimde darboğaz yapıyormuş. 1050ti yerine tabi ben olsam 570 alırdım performansı daha iyi.

Hocam ekran geliyorsa kartin soketinde veya cipinde ariza vardir, arizali diye ikinci elden satip ustune biraz koyup bakabilirisn

Hocam ekran geliyorsa kartin soketinde veya cipinde ariza vardir, arizali diye ikinci elden satip ustune biraz koyup bakabilirisn
Öyle yapacağım hocam teşekkür ederim

Ufak bir araştırma sonucu nvdia tarafında 1050ti amd tarafında ise rx570 maksimum verimlilik alırsın.
Normalde 1060 derdimde darboğaz yapıyormuş. 1050ti yerine tabi ben olsam 570 alırdım performansı daha iyi.
Hocam rx570 1050 ti dan daha performanslı diye biliyorum oyüzden rx570 alacağım teşekkür ederim

Karti almadan once yine burda konu ac biz de bakalim hocam fiyatina ve kondisyonuna. Almadan once mutlaka testlerini iste ve mumkunse deneyerek elden satin almayi tercih et. Kendine iyi bak

Karti almadan once yine burda konu ac biz de bakalim hocam fiyatina ve kondisyonuna. Almadan once mutlaka testlerini iste ve mumkunse deneyerek elden satin almayi tercih et. Kendine iyi bak
Tamamdır hocam alacağım zaman tekrar konu açarım buradan yardımlarınız için sağolun siz de kendinize iyi bakın

Geri