Arama sonuçları: *

1. F

Bu şarkı slowmu oluyor

Beni neden sevmedin slow bir şarkımıdır cunku bazi yerleri yavaşken hızlanıyor nasil slow şarkıları ayırt edebilirim
  2. F

Pes 22 ile ilgili sorum

Pes 21 mobileden 22 mobileye geçerken özel toplar normal topamı dönüşüyor bilem varsa yazabilirmi ona göre icon barcelona veya genç yetenekleri açacam
  3. F

Türknete gecmelimiyim

Mersinin tarsus ilçesinde yaşıyorum turk telekom kullanıyorum online oyun oynarken ping resmen oyun zevkimi mahvediyor internerim 13 mbps mesela valorant oynarken takimdakilerin ping 40 ı asmiyor bende 100 lerde 200lerde 100 altına indiğinde dua ediyorum yani internet sağlayıcımı değiştirmeyi...
  4. F

Link kısaltarak para kazanma

Yok yani ödeme yöntemlerinden ininal olurmu
  5. F

Link kısaltarak para kazanma

Arkadaslar biraz degisik olabilir ama hali hazırda izlenen bir videom var link kısaltarak en azından bir para akışı sağlamak istiyorum ve elimde sadece ininal kart var bu mumkunmu
  6. F

Pes 2021 mobile sorun

Arkadaslar yaşayan veya çözüm bilen yazabilirmi Hiç olmamisti daha once arkadas maçına giriş ekranında kadro ayarlarken donuyor atıyor oyundan mac bitirdi diyor
  7. F

Şarj aleti sıkıntısı

Telefonum redmi note 9 pro 33 volt şarj cihazı var babamda benimkini kullaniyor abim diyor ki babanınki en fazla 18 v aldığı için senin şarj aletin 18 volta sabitlenmiş diyor dogrumu
  8. F

Yeter artik aglicam biri yardım etsin bana

Pes mobile kanser oyun 1500 maçtan fazlam var ve 3gun once 1240 derecelerdeydim hersek iyiydi yemin ederim son mac oynim kalkacak dedim son maçta yenildim düşüş basladi surekli duse duse 1020 dereceye geldim adamlar çok kolay gol atıyor bundan önce yoktu böyle şeyler atamiyorlardi artık tak diye...
  9. F

Arkadas ne demek istemis

Anlamadim birisi açabilirmi
  10. F

Çıldıracagım artik biri yardim etsin Pes Mobile

Arkadaslar pes mobile oynuyorum oyunda gol atamiyorum bana dizilişi önerin en kolay hangi dizilişi yeter ya ben 100 kere gidiyorum adam 1 kere gidiyor gol atıyor 1500 maçım var oyunda hala oynayamıyorum istediğim gibi ya prosu varsa birkaç tavsiye verebilirmi
  11. F

I 5 661 kacinci nesil oluyor

Anladim arkadaşa 6. Demisler ben 1. Dedim yanlis bilgi verdim diye yinede sordum
  12. F

I 5 661 kacinci nesil oluyor

661 kaçıncı nesil oluyor
  13. F

Wrilles adaptor sorunu

Wrilles adaptor kullanıyorum dun sorun yoktu bugün wifi agi bulunamıyor sorunu var internetteki tum çözümleri denedim olmadı sorunu olupta başka şekilde çözen varmı
  14. F

Birisi yardim etsin artık kac kez yukselttim

babam kapanmadan dolayi pcyi eve getirdi ve bende olan access pointe ethernet yolu ile bağlamaya çalıştık ben normalde modem uzak dige ortaya koymustum access pointi wifi adaptörü ile kendi pcim üzerinden kullanıyordum sorun yoktu ama babamın peşine ethernet kablosu ile baglayamadım
  15. F

Pes 2021 sorum olacak

Niye ucuz ki 1618764306 Ok tsk
  16. F

Pes 2021 sorum olacak

Arkadaslar 2020 2021den pahalı bu 2021i nasil oynuyoruz oynasanadan almayı düşünüyorum pes 2021i direk steamden indirip oynayabilirmiyim
  17. F

Rust sistem gereksinimleri

Rust oynamak istiyorum sistemim şu emin olamadik 1080 p low yada mediumda kasmadan oynayabilirmiyim 8gb 3000mhz corsair Gtx 1650 B450 m s2h 3200g 480 gb ssd
  18. F

8gb ram in yanına 4 takmak

8gb vengerance 3000mhz ramim var 4 gb farklı marka 3000 mhz ram takabilirmiyim degermi
  19. F

Laptop parca degisimi

https://www.incehesap.com/dell-inspiron-3558-b20w45c-fiyati-33191/ 1618488782 Buymuş aga 1618488798 4 çıkartılıp 8 takilirmi
Geri