Türknete gecmelimiyim

Flash:(

80+
Reaksiyon skoru
10
Mersinin tarsus ilçesinde yaşıyorum turk telekom kullanıyorum online oyun oynarken ping resmen oyun zevkimi mahvediyor internerim 13 mbps mesela valorant oynarken takimdakilerin ping 40 ı asmiyor bende 100 lerde 200lerde 100 altına indiğinde dua ediyorum yani internet sağlayıcımı değiştirmeyi düşünüyorum turknet veya başka bir sağlayıcıya geçsem düzelirim bu sorun

türknet ve milleniden alt yapını sorgulayıp ne kadar hız alabileceğini öğrenmen gerekli

Bulunulan bölgede hangi internet operatörleri aktif rol oynuyorsa eğer, o operatör seçimini yapmak daha akıllıca olacaktır. Belli bir operatörde kalmamak gerekli. Turknet bildiğim kadarıyla sözleşme cayma vb durumları, şart koşmayan bir şirket. Türkiye genellemesinde ve memnuniyetlerinde en iyiler arasında diye biliyorum kendimde kullanıyorum. 35-40 mbit'i görüyorum bu operatörde. Ancak, siz yinede bir araştırma yaparak santralleri yoğun olmayan bir operatöre geçebilirsiniz belki o zaman daha fazla randıman alabilirsiniz illaki araştırma iyidir bu hususlarda. Ben Turknetten memnunum açıkcası şimdilik.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,167
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri