Arama sonuçları: *

1. K

Kilo Almaya Yönelik En İyi Antremanlar

Çok fena gondikleyesim geldi seni napsak ki 1726651726 Tariflerini atarsan memnun olurum 1726652005 Çok doğru anlamışsın para var zaman yok öner bir şeyler bana
  2. K

Bu süreci hızlandıracak şeyler yani, ayrıca dediğim gibi evdeyim.
  3. K

Ben onu sormadım ama :D
  4. K

Merhaba, kilo alma sürecindeyim bunun yanında ağır antrenmanları yapmak istiyorum. Fakat spor salonuna gitmeyeceğim. Evde ağırlıklarım var. Sizce en uygun antrenmanlar hangisi?
  5. K

PAPARAYLA 950 TL CASHBACKLİ AİRPODS ALINIR MI

Çok ihtiyacın yoksa bence gereksiz
  6. K

H655BT Pro mu Q21i mi?

anker q21 ben kullanıyorum aktif olarak. Gayet güzel ama alabiliyosan q30 tercih edebilirsin
  7. K

Bu Ürünü Nasıl Temin Ederim?

h&m'in 1195486001 numaralı kıyafetini nasıl bulabilirim sizce?
  8. K

Yardım Wifi sürücüsü olmadığı için işletim sistemi kuramıyorum

Merhaba, bugün elime gelen freedos laptopuma windows 11 kurmaya çalıştım fakat sanırım wifi sürücüsü olmadığı için yükleme kısmında kablosuz bağlantı seçme bölümünde hiç bir seçenek olmadığı için devam edemiyorum. Ne yapabiliriz? Marka HP
  9. K

VALORANT DOLANDIRILMA

Yalan abi onlar
  10. K

Yardım Bilgisayar Hoparlörü Görmüyor

Sanırım win10 güncellemesinden sonra bi problem oldu. Silip geri yükledim driveri düzeldi teşekkürler hocam
  11. K

Hocam jak girişli ama bluetooth değil
  12. K

Bilgisayarım hoparlörü görmüyor. Cihaz başka bilgisayarlarda direkt takınca çalışıyor. Ama kendi bilgisayarımda olmuyor. Acaba sebebi nedir
  13. K

Öneri Ders İçin Laptop Önerisi

Maksimum 20k bütçe ile sorun çıkarmayaacak laptop önerir misiniz?
  14. Acil Satılık RX560 Sistem | Pazarlık Yaparım

Acil Satılık RX560 Sistem | Pazarlık Yaparım

Sistem bilgileri aşağıda. Şehir dışında lise son sınıfımı okuyacağım o yüzden laptop alacağım. Hızlıca satmam lazım. Teşekkürler. İşlemci: AMD Ryzen 3 3100 3.6GHz AM4 Anakart: Gigabyte B450M S2H V2 S+V+GL DDR4 AM4 (mATX) Ekran Kartı: Biostar RX560 4GB 128Bit GDDR5 Bellek...
  15. K

Bilgisayarımı alsaydın ne kadara alırdın?

Satmak istiyorum, lise son sınıfı şehir dışında okuyacağım yeni laptop almak istiyorum o yüzden satmak istiyorum. 6-6.5 düşünüyorum anlaşabilirsek memnun kalırım açıkçası.
  16. K

Bilgisayarımı alsaydın ne kadara alırdın?

Selamlar, özellikler aşağıda mevcut. Teklifiniz ne olurdu? Gigabyte B450M S2H V2 AMD Ryzen 3 3100 16 GB RAM RX560 4 GB 480 GB SSD 650 W KASA
  17. K

Bilgisayarda Takılma Problemi

Bilgisayarı daha dün bu problemden dolayı formatladım. Bundan önceki formatımdan sonra bu takılma sorunu ortaya çıktı. Yaklaşık 5-6 ay önce sanırım. Hem ses hem sesler takılıyor ve düzelmiyor. Kapatıp açmam gerekiyor. Fakat ondan sonrada takılmaya devam ediyor. Sorunun donanımlarda olduğunu...
  18. K

Yardım Monitörümün Ekranı Çatladı

Bende o civarlar düşünüyorum bakalım gönderince ne teklif sunacaklar. Teşekkürler
  19. K

Diyecek hiçbir şey yok hocam ama fiyatı ne kadar onu merak ediyorum. Ancak yarın öğrenebilirim.
  20. K

Sormayın hocam bir şey fırlatırken monitöre denk geldi.
Top Bottom