Arkadaşlar bugün başıma saçma bir olay geldi ve monitörüme şöyle bir şey oldu. Asus'a onarım talebinde bulundum tabii. Fakat bence ücret talep ederler mi? Etseler ne kadar ederler? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Panel ücreti güzel oluyor, sıfır ekran alırım daha iyi muhabbetine dönmez umarım.
Kendileri karşılamaz değil mi?Fiziksel bir hasar, ücret talep edebilir ve tuzlu olabilir. Bazen monitör parası istiyorlar veya ona yakın bişey.
Kendileri karşılamaz değil mi?
Anladım hocam. Napabilirim peki hiç çözümü yok mu? Bende kesin ücret talep edileceğini düşünüyorum ama öğrenciyim.Malesef fiziksel hasar garanti dışı bir durum.
Nasil oldu buArkadaşlar bugün başıma saçma bir olay geldi ve monitörüme şöyle bir şey oldu. Asus'a onarım talebinde bulundum tabii. Fakat bence ücret talep ederler mi? Etseler ne kadar ederler? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.
Sormayın hocam bir şey fırlatırken monitöre denk geldi.Nasil oldu bu
Anladım hocam. Napabilirim peki hiç çözümü yok mu? Bende kesin ücret talep edileceğini düşünüyorum ama öğrenciyim.
Sormayın hocam bir şey fırlatırken monitöre denk geldi.
Diyecek hiçbir şey yok hocam ama fiyatı ne kadar onu merak ediyorum. Ancak yarın öğrenebilirim.Bir darbe bişey olmuşta bu hale gelmiş monitör, tamda kedi işi gibi iki diş aralığında bir kırık . Dediğim gibi darbe almış ve çatlamış. Sen ne anlatırsan anlat garanti bunu kullanıcı hatası diyerek para ile tamir eder yani direk ekran değişimi. Özellikle Asusta ekran değişimi pahalı diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
E yani şimdi ne diyeyimki .
Bende o civarlar düşünüyorum bakalım gönderince ne teklif sunacaklar. TeşekkürlerLaptop Panelleri bile 3k yakın bir fiyatta siz düşünün onu, dediğim şey internette kabaca baktım yan sanayi büyük ihtimalle