Neler Yeni

Yardım Monitörümün Ekranı Çatladı

keremartn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Artan
Arkadaşlar bugün başıma saçma bir olay geldi ve monitörüme şöyle bir şey oldu. Asus'a onarım talebinde bulundum tabii. Fakat bence ücret talep ederler mi? Etseler ne kadar ederler? Bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim.

4134348519.png

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Fiziksel bir hasar, ücret talep edebilir ve tuzlu olabilir. Bazen monitör parası istiyorlar veya ona yakın bişey.

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Panel ücreti güzel oluyor, sıfır ekran alırım daha iyi muhabbetine dönmez umarım.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Anladım hocam. Napabilirim peki hiç çözümü yok mu? Bende kesin ücret talep edileceğini düşünüyorum ama öğrenciyim.

Bir darbe bişey olmuşta bu hale gelmiş monitör, tamda kedi işi gibi iki diş aralığında bir kırık :D. Dediğim gibi darbe almış ve çatlamış. Sen ne anlatırsan anlat garanti bunu kullanıcı hatası diyerek para ile tamir eder yani direk ekran değişimi. Özellikle Asusta ekran değişimi pahalı diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sormayın hocam bir şey fırlatırken monitöre denk geldi.

E yani şimdi ne diyeyimki :D.

keremartn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Kerem Artan
Bir darbe bişey olmuşta bu hale gelmiş monitör, tamda kedi işi gibi iki diş aralığında bir kırık :D. Dediğim gibi darbe almış ve çatlamış. Sen ne anlatırsan anlat garanti bunu kullanıcı hatası diyerek para ile tamir eder yani direk ekran değişimi. Özellikle Asusta ekran değişimi pahalı diye hatırlıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

E yani şimdi ne diyeyimki :D.
Diyecek hiçbir şey yok hocam ama fiyatı ne kadar onu merak ediyorum. Ancak yarın öğrenebilirim.

noyan123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
noyanz12
Laptop Panelleri bile 3k yakın bir fiyatta siz düşünün onu, dediğim şey internette kabaca baktım yan sanayi büyük ihtimalle

Top Bottom