Neler Yeni

Yardım Acer Nitro 5 (2023) Bir anda kapandı ve açılmıyor

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Evanescence

80+ Bronze
Evet bunun 32gb versiyonlu ve 1 TB hali
Hocam konu ile alaksiz birsey sormak isterim sizi bulmusken. Ebu modelde ekranı ile ilgili hiç bir bilgi bulamadim. Bunun paneli sizdlce kaç nit parlaklık ? Ne renk oranı yazıyor nede parlaklık nit değeri ? Sizde kaç nit paneli vardır cihazin renklero canlimi parlaklık yüksek midir acaba ona göre bende sipariş vermeyi düşünüyorum da

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam konu ile alaksiz birsey sormak isterim sizi bulmusken. Ebu modelde ekranı ile ilgili hiç bir bilgi bulamadim. Bunun paneli sizdlce kaç nit parlaklık ? Ne renk oranı yazıyor nede parlaklık nit değeri ? Sizde kaç nit paneli vardır cihazin renklero canlimi parlaklık yüksek midir acaba ona göre bende sipariş vermeyi düşünüyorum da
Cihazın herşeyi dört dörtlük hocam çok araştırıp aldım. Gayet parlak ve güzel bir IPS paneli var içiniz rahat olsun.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam aynı sorunu Teknorya'dan aldığım Asus Tuf F15 FX506HE-HN011 cihazda yaşadım (cihaz 1.5 senelikti). Ek SSD'mi söküp direk Asus'a gönderdim cihazı. Anakart kısa devre yapmış dediler, komple anakart ücretsiz şekilde değişti. Ekranda da ufacık beyaz bir leke vardı onu da yazmıştım, ekranı da değiştirdiler. Dış kasa hariç sıfır bir cihazım oldu yani. Siz teknorya ile uğraşmayın direk cihazın yetkili servisine yollayın.
Hocam bugün markayı arayıp kayıt oluşturarak gönderici kodu ile gönderdim. İçine detaylı sorunu anlatan ve iletişim bilgilerim olan bir kağıt ile. Umarım sorunsuz gider sorunsuz gelir. Kargo bu sigortasız gidiyor bilginiz olsun sadece kayıp vs. durumlarında biz sorumluyuz hasar görürse biz sorumlu falan değiliz dedi. Ben de dedim bu benim de problemim değil ben cihazı kutusuyla sorunsuz teslim ettim size ona göre gönderin dedim. Cihaz henüz 6. ayını doldurmadığı için DOA raporu alarak değişim ve iade yapabilirmişim Acer müşteri temsilcisi söyledi fakat ben servis desteği istedim cihazdan memnum olduğum için. Umarım uzun sürmez ve sorunsuz gelir 🙏 🙏

Top Bottom