Arama sonuçları: *

1. R

Ryzen 5 5500-3060 lı sistemin assettı corsa da donması

merhaba arkadaşlar, arkadaşıma sistemimi sattım ve sistem assetto corsa da kasıyor diyor, ana ben bu sistemle düne kadar Rdr2, witcher 3, god of war ve benzeri bir çok oyunu full grafikte oynadım ve sıfır donma olarak, bu nasıl olabilir, sattığım için mahcubiyet te var, bilgisi olan yardımcı...
  2. R

ekran kartı 50 derece de kapanıyor?

BİR ÇÖZÜM BULDUM. MSİ AFTERBURNER İLE POWER İN EKRAN KARTINA VERDİĞİ GÜCÜ %30 DÜŞÜRDÜM VE 10 SAAT OLDU TAM YÜKTE BİLE KAPANMADI. ŞİMDİ SORDUGUM ŞEY ACABA BENİM PROBLEMİM POWER Mİ YOKSA EKRAN KARTI MI ?
  3. R

bilgisayarın aniden kapanması

BİR ÇÖZÜM BULDUM. MSİ AFTERBURNER İLE POWER İN EKRAN KARTINA VERDİĞİ GÜCÜ %30 DÜŞÜRDÜM VE 10 SAAT OLDU TAM YÜKTE BİLE KAPANMADI. ŞİMDİ SORDUGUM ŞEY ACABA BENİM PROBLEMİM POWER Mİ YOKSA EKRAN KARTI MI ?
  4. R

kart 2. el malesef dostum
  5. R

peki mining yapıldığını nasıl anlarım hocam ? bilgisayarcının dediği gibi chipset tamiri ile düzelebilicek bir problem mi?
  6. R

merhaba, ekran kartım 50 dereceye gelince ekrana gri beyaz yeşil gibi vb,renklerde bir ekran geliyor dalgalanma oluyor ve pc kendini resetliyor. ben kapatıp açınca normale dönüyor. açılırken son devirde dönüyor sonra normal hıza geçiyor. ekran kartı hariç herşeyi sıfır aldım, ekran kartını bir...
  7. R

arkadaşlar kusura bakmayın tam model yazmamışım, FSP600-60ahbc %85 verimlilik yazıyor fsp marka power
  8. R

merhaba, ekran kartım 50 dereceye gelince ekrana gri beyaz yeşil gibi vb,renklerde bir ekran geliyor dalgalanma oluyor ve pc kendini resetliyor. ben kapatıp açınca normale dönüyor. açılırken son devirde dönüyor sonra normal hıza geçiyor. ekran kartı hariç herşeyi sıfır aldım, ekran kartını bir...
Top Bottom