Neler Yeni

bilgisayarın aniden kapanması

rcakir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
recep çakır
merhaba, ekran kartım 50 dereceye gelince ekrana gri beyaz yeşil gibi vb,renklerde bir ekran geliyor dalgalanma oluyor ve pc kendini resetliyor. ben kapatıp açınca normale dönüyor. açılırken son devirde dönüyor sonra normal hıza geçiyor.
ekran kartı hariç herşeyi sıfır aldım, ekran kartını bir bilgisayarcıya sorduğum da ise chipset arızası olabilir dedi. çözümü bulamıyorum. yarımcı olursanız sevinirim.( vbios denilen olay gibi ekran kartım mining vbiosu olabilir mi?)
ekran kartı xfx 580 8gb
sistemim ryzen 5 1600 af
8 gb ram
600w fps power suply
b450 anakart

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
merhaba, ekran kartım 50 dereceye gelince ekrana gri beyaz yeşil gibi vb,renklerde bir ekran geliyor dalgalanma oluyor ve PC kendini resetliyor. ben kapatıp açınca normale dönüyor. açılırken son devirde dönüyor sonra normal hıza geçiyor.
ekran kartı hariç herşeyi sıfır aldım, ekran kartını bir bilgisayarcıya sorduğum da ise chipset arızası olabilir dedi. çözümü bulamıyorum. yarımcı olursanız sevinirim.( vbios denilen olay gibi ekran kartım mining vbiosu olabilir mi?)
ekran kartı xfx 580 8gb
sistemim ryzen 5 1600 af
8 gb ram
600w fps power suply
b450 anakart
Dostum ekran kartında önceden mining yapılmış olabilir.Son demlerini yaşıyo olabilir yani maalesef.

rcakir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
recep çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ekran kartında önceden mining yapılmış olabilir.Son demlerini yaşıyo olabilir yani maalesef.
peki mining yapıldığını nasıl anlarım hocam ? bilgisayarcının dediği gibi chipset tamiri ile düzelebilicek bir problem mi?

Mehmet Anıl

80+ Silver
kart 2.el değilse rahat ol ama eğer 0 olup bu hatayı alıyorsan kartı garantiye gönderr kart sorunlu

Peacee

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
727
İsim
Umut Baydar
peki mining yapıldığını nasıl anlarım hocam ? bilgisayarcının dediği gibi chipset tamiri ile düzelebilicek bir problem mi?
dostum eyer mining yapıldıysa yapabileceğin pek bir şey yok uzun bir süre ağlattılar o kartı büyük ihtimalle

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Anlamanın pek yolu yok açıkcası.Eğer ömrünün son günlerindeyse tamirle düzelceğini sanmam.

Mehmet Anıl

80+ Silver

rcakir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
recep çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
BİR ÇÖZÜM BULDUM. MSİ AFTERBURNER İLE POWER İN EKRAN KARTINA VERDİĞİ GÜCÜ %30 DÜŞÜRDÜM VE 10 SAAT OLDU TAM YÜKTE BİLE KAPANMADI. ŞİMDİ SORDUGUM ŞEY ACABA BENİM PROBLEMİM POWER Mİ YOKSA EKRAN KARTI MI ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,326
Üyeler
163,817
Son üye
Sabina
Top Bottom