Arama sonuçları: *

1. Y

Yardım VG240Y 165Hz Alınır Mı?

Hocam valla bir şey diyemeyeceğim, tecrübesi olan biri yazarsa daha sağlıklı olur. Ben bildiğim hakkında yorum yaptım.
  2. Y

Yardım VG240Y 165Hz Alınır Mı?

2 tane monitör değiştirdim, tamam pek kaliteli değillerdi ama fena da değildiler. İkisi de Acer'dı, biri 21 inç 144hz, diğeri bu attığın modelin 1ms olanı 165hz(şuan hâlâ kullanıyorum) ikisinde de ölü pixel çıktı. Renk konusunda iyi değiller. Kısacası, şahsım adına konuşuyorum; Monitör için Acer...
  3. Y

70 tl steam oyun önerisi

eyvallah brom eksik olma iyi ki varsın <3 1656977827 hemen bakıyorum hocam
  4. Y

70 tl steam oyun önerisi

önerileriniz için teşekkür ederim ama maalesef birlikte oynayacağım arkadaşım yok :((
  5. Y

144HZ Monitör önerisi

bütçe, özellik vesaire belirtirseniz daha çok yardım alabilirsiniz
  6. Y

70 tl steam oyun önerisi

selamlar öncelikle, steam cüzdanımda 70 lira bulunmakta. Bildiğiniz üzere yaz indirimleri mevcut, ben detroit almayı düşünüyodum ama var ise sizlerin de önerisini alabilirim şimdiden teşekkürler.
  7. Y

Hitman serisi bilgisi olan

evet hocam yeni öğrendim ben de, yani o daha karlı oluyor zaten aynı fiyat
  8. Y

Hitman serisi bilgisi olan

Arkadaşlar bu yaz indirimlerinden hitman 2 almak istiyorum da, goty edition var bir de baktım da pek anlayamadım onun içeriği nedir? Daha mı karlı olur acaba
  9. Y

Bilgisayarım ortalama ne kadara satılır?

kanka harbi diğer arkadaşlar ne yaşıyor anlayamadım. benim 1650 - r3 3100 - 8 ram - 240 ssd - a320 sisteme 5k veriyorlar vermiyorum ben. Senin sadece ramlerin yaklaşık 2k para ediyor Kadir hocamın dediği gibi kendin piyasaya göre bir fiyat belirle istersen.
  10. Y

6500 xt ile takas etmeli miyim?

Arkadaşlar herkese selamlar. Bir tanıdığım bilgisayarcı var geçenlerde konuşurken konusu açıldı elinde bir kasa var, içeriği ise şöyle: RX 6500 xt 4 GB İ5 9600K 8 GB ram 240 GB SSD Corsair'in 600 watt'lık bir PSU'su. Benim kasamda ise şunlar var: Asus GTX 1650 Ryzen 3 3100 8 GB gammix d30...
  11. Y

AddInProcess denilen şey GPU'yu sömürüyor.

ha anladım hocam tekrardan teşekkürler
  12. Y

tarama yapıp otomatik kendi mi siliyor yani hocam 1649254572 tamam hocam tarayacağım, teşekkür ederim.
  13. Y

tamamdır hocam bitince haber veririm.
  14. Y

hocam üstteki arkadaşım kaspersky ile tarama yap dediydi. Şuan kaspersky tarama yapıyor inşallah olur da olmaz ise malwerebytes ile de yapayım olur mu? Çok teşekkürler ayrıca yardımınız için. 1649254268 bu arada full scan yapıyordum değil mi
  15. Y

GPU'nun arka planda tüketimi %100'ü buluyor arkadaşlar. Bilgisayar üzerinde de baya etkisini hissettiriyor. Şimdi ben biraz araştırdım fakat bir kısım virüs programı ile sil diyor bir kısım virüs değil başka işlemler yap diyor, konular da biraz eskiydi daha güncel bilgi varsa almış oluruz. Şimdi...
  16. Y

Yardım MSI Vigor GK20 vs MF Product Strike 0570

yaa, üstteki arkadaş kullanıyormuş da o cevaplasa çok iyi olur çünkü çok önemli benim için. Tuşlar gece görünmüyor falan çok sıkıntı. Çok teşekkür ederim vakit ayırdığınız için hocam sağlıcakla kalın.
  17. Y

aynen mantıklı, bu gk20'nin tuşları şeffaf değilmiş galiba bir bilginiz var mı?
  18. Y

hocam linkte 249 tl. Ve tuşları şeffaf değil herhalde doğru mudur?
  19. Y

Anladım hocam, peki sizce kalite mi özellik mi?
  20. Y

Selam arkadaşlar, bütçem dolayısıyla başta idare etmelik bir klavye arıyordum örneğin Gamenote KB-487L'yi bulmuştum ama bazı özellikleri yetersiz olduğu için ve forumda bazı arkadaşlar önermediği için almaktan vazgeçtim. Ve şimdi iki klavye arasında kaldım. Bütçe olarak bunun daha üstüne çıkamam...
Top Bottom