Merhaba arkadaşlar Ryzen 5 3400g işlemciyi ryzen 5 5600'e güncelledim, deneme amaçlı oyuna girdiğim de, mouse ne tarafa çevirirsem farklılaşan bir ses geliyor, çok tuhaf videoyu da paylaşıyorum,
ince tiz bir ses
Merhaba arkadaşlar şuan sharkoon shp 650v2 güç kaynağı kullanıyorum 2021 de aldım bir sorunu yok ama değiştirmeyi düşünüyorum, aklımda 2 model var ya nzxt 750w 80plus bronze ya da xpg pylon 750w hangisini önerirsiniz
Merhaba arkadaşlar call of duty modern warfare 4 oyunun da ekran çok takılıyor tek bu oyunda değil 2012 yılından öncesi bütün oyunlarda oluyor bu problem ve bi türlü çözemedim Nvıdıa ekran kartım var yardım ederseniz sevinirim
doğru diyon reis yeni ekran kartı alsam sence sorun gidermi eğer gidecekse göndermiyim önümüzdeki ay ekran kartı alacağım zaten.
1636317455
yada garantiye göndereyim şimdi sorun varsa ekran kartı alınca yine olur .
teknobiyotikten aldım 2 yıl var ama benim bilgisayar garanti dışı yeni güç kaynağı falan ekledim harddisk falan aldım garanti dışı kaldı acaba yinede göndersem parasıyla bakarlarmı :unsure:
Ramlere test yaptım sorunsuz ssd sağlığı %100 psu yeni aldım tek bişey kaldı oda ekran kartı sorun ekran kartından kaynaklanıyor büyük ihtimal.
1636317095
yada anakart
bide aidata 64 stabilize testi yaptım 15dk sorunsuz geçti occt yaptım 15dk oda sorunsuz Furmark yaptım 20dk oda sorunsuz oyuna girince gidiyor pc :(
1636316657
tamamdir
1636316690
https://drive.google.com/file/d/1Qz-5iJj_dk9kTZ9R38kxojaGFcHhwufA/view?usp=sharing
mavi ekran vermiyor ilk görüntü donuyor sonra ses geliyor sonra videodaki gibi kalıyor bilgisayar mavi ekran bir ara masaüstünde verdi ama oyuna girince vermiyor.
Merhaba arkadaşlar the forest oynarken 30 saniye sonra donuyor ses gelmeye başlıyor sonra ekran gidiyor sinyal yok yazıyor siyah ekranda kalıyor aynı bu videodaki gibi sistem özellikleri
R5 3400g
a320m hdvr4
16gb 3000mhz ram
1tb hdd
240gb ssd
650w psu